Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Kaverit kahvilla
Etusivu / Avoin vapaaehtoistehtävä: kaveriksi aikuiselle

Avoin vapaaehtoistehtävä: kaveriksi aikuiselle

Haluaisitko tuoda toisen ihmisen arkeen iloa sekä tukea häntä löytämään ja vahvistamaan omia voimavarojaan? Ryhdy kaveriksi!

Eräs helsinkiläinen pitkäaikainen asiakkaamme Kalliolassa kaipaisi omaa kaveria tueksi ja seuraksi. Eniten hän toivoisi kaveritoiminnalta rentoa yhdessäoloa kuten kahvittelua, minigolfia tai kävelyllä käymistä. Toiveena on, että toiminta toisi elämään iloa ja kannustaisi lähtemään kotoa liikkeelle.

Kaveriksi voi ryhtyä kuka tahansa aikuinen ihminen, jolla on oma elämäntilanne kunnossa, taitoa kuunnella ja olla läsnä sekä aikaa kaverina toimimiselle. Nyt etsimme kaveria keski-ikäiselle miehelle, mutta vapaaehtoisen iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä. Asiakas toivoo kaverilta hyväksyvyyttä ja avarakatseisuutta. Toiveena on, että pystyisit tapaamaan kaveriasi noin joka toinen viikko ja voisit sitoutua kaverina toimimiseen vähintään vuodeksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, olethan yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin Eveliinaan: eveliina.pasanen@kalliola.fi tai 050 324 5025. Kaveritoiminnasta kiinnostuneet haastatellaan. Tehtävään saa perehdytyksen ja monipuolista tukea.