Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Avoin vapaaehtoistehtävä: luontoretkien vetäjä Tapulikaupunkiin

Avoin vapaaehtoistehtävä: luontoretkien vetäjä Tapulikaupunkiin

Kuljetko mielelläsi luonnossa ja tunnet erilaisia puu- tai kasvilajeja? Onko Tapulikaupungin ja Puistolan ympäristö sinulle tuttu?

Tapulikaupungin paikalliset asukkaat ovat toivoneet ohjattuja luontoretkiä lähiympäristöönsä. Etsimme nyt vapaaehtoista, joka voisi järjestää kävelyretkiä Tapulikaupungin ja Puistolan kauniiseen luontoon ja opastaa samalla paikallisesta kasvillisuudesta. Vapaaehtoiselle tehtävä tarjoaa hyödyllistä ohjauskokemusta sekä mukavaa yhdessäoloa luonnossa.

Kävelyretkiä voitaisiin järjestää pari touko-kesäkuun aikana. Saat itse määritellä retkien ajankohdan ja keston. Kalliolan vapaaehtoistoiminnan ohjaava koordinaattori Eveliina kontaktoi tehtävästä kiinnostuneet ja tukee retkien ideoinnissa ja käytännön järjestelyissä.

Mikäli kiinnostuit, voit täyttää ilmoittautumislomakkeen vapaaehtoiseksi tai olla suoraan yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin Eveliinaan: vapaaehtoistoiminta@kalliola.fi tai 050 324 5025.