Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Avoin vapaaehtoistehtävä: puistojumpan ohjaaja Tapulikaupunkiin

Avoin vapaaehtoistehtävä: puistojumpan ohjaaja Tapulikaupunkiin

Onko liikunta ilosi ja opastaisit mielelläsi muita liikunnan saloihin? Haluatko saada hyödyllistä ohjauskokemusta ja mahdollistaa Tapulikaupungin paikallisten asukkaiden turvallisen yhdessä liikkumisen?

Etsimme Tapulikaupunkiin iloista liikkujaa, joka ohjaisi aikuisille jumppaa kerran viikossa puistossa lähellä Puistolan juna-asemaa. Jumpan vetäjänä sinun ei tarvitse olla ammattilainen. Jumppaa ovat toivoneet paikalliset asukkaat, joilla ei aktiivista liikuntataustaa.

Jumpan ajankohdat voidaan sopia aikataulusi mukaan. Toiveena on, että yhteinen jumppahetki järjestettäisiin kerran viikossa toukokuusta alkaen, mutta voit itse määritellä jumpan ajankohdan, sekä sen, kuinka monta kertaa haluat jumppaa järjestää. Kalliolan vapaaehtoistoiminnan ohjaava koordinaattori Eveliina kontaktoi tehtävästä kiinnostuneet ja opastaa tehtävään.

Mikäli kiinnostuit, voit täyttää ilmoittautumislomakkeen vapaaehtoiseksi tai olla suoraan yhteydessä Eveliinaan: vapaaehtoistoiminta@kalliola.fi tai 050 324 5025.