Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Henkilö puhdistaa pyöräänsä
Etusivu / Avoin vapaaehtoistehtävä: pyörähuollon osaaja Naapuruustalo Mellariin

Avoin vapaaehtoistehtävä: pyörähuollon osaaja Naapuruustalo Mellariin

Oletko innokas pyöräilijä ja osaat myös itse huoltaa uskollista kaksipyöräistäsi? Haluaisitko hyödyntää tätä osaamistasi vapaaehtoisena ja kannustaa samalla muita kaupunkilaisia pyöräilemään?

Mellunmäen paikalliset asukkaat ovat toivoneet pyöräviikolle 8.-16.5. pyörähuoltoon liittyvää pajaa, jossa vapaaehtoinen voisi neuvoa asukkaita polkupyörän keväthuollossa. Ammattilainen ei tehtävään tarvitse olla, vaan osaaminen pyörän perushuoltoon riittää.

Pajan ajankohdaksi sopisi esimerkiksi arkipäivät klo 16-18, mutta aika on joustavasti sovittavissa. Voit tulla mukaan päiväksi tai vaikka koko viikoksi. Pyörähuolto toteutetaan Naapuruustalo Mellarin pihalla. Kalliola ostaa tarvittavat välineet ja tarjoaa vapaaehtoiselle kahvia tai teetä, virvoketta sekä pientä purtavaa.

Mikäli kiinnostuit, voit täyttää ilmoittautumislomakkeen vapaaehtoiseksi tai olla suoraan yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin Eveliinaan: vapaaehtoistoiminta@kalliola.fi tai 050 324 5025.