Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Etsimme perhetyönohjaajaa Espooseen

Etsimme perhetyönohjaajaa Espooseen

HEI SINÄ LASTENSUOJELUN JA/TAI PERHETYÖN AMMATTILAINEN!

Omaatko dialogisen työotteen, erinomaiset vuorovaikutustaidot, hyvät itsesi johtamisen taidot ja kyvyn organisoida? Osaatko lisäksi heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme tyyppi!

Kalliola on tehnyt työtä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi Suomessa yli 100 vuoden ajan. Laajennamme toimintaamme voidaksemme auttaa yhä useampia lapsia, ja etsimme uusia ammattilaisia avopalveluiden tiimeihimme pääkaupunkiseudulla (Espoo, Vantaa, Hki, Kerava).

Kalliolan avopalvelut tarjoaa sekä lastensuojelun avo- ja jälkihuollon että sosiaalihuoltolain mukaisia palveluita. Tarjoamme pääasiassa perhetyötä, ammatillista tukihenkilötoimintaa, nuorten itsenäistymisen tukityötä sekä olemme käynnistämässä ryhmätoimintoja. Työtä tehdään niin yksin kuin työparinkin kanssa. Työotteemme on dialoginen ja ratkaisukeskeinen. Arvomme ilo, reiluus ja luottamus ohjaavat työtämme ja toimivat asiakasta voimaannuttavan, turvallisen työskentelysuhteen rakentumisen pohjana.

Tarjoamme sinulle:
– luotettavan, asiantuntevan ja reilun työnantajan tuen
– kilpailukykyisen palkan (G26)
– yli 20h viikossa tekeville kattavat Kalliolan työsuhde-edut
– työn tukena toimivan työnohjauksen sekä muut tiimirakenteet
– ennen kaikkea hyvän tekemisen meiningin ilmapiirin ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työmäärään ja työn sisältöön

Edellytämme sinulta sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan AMK-tutkintoa tai vastaavaa aiempaa koulutusta sekä vähintään yhden vuoden kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Neuropsykiatrinen osaaminen ja perhetyön kokemus katsotaan eduksi.

Työ on tuntityötä, ja sitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-21 välillä, painottuen iltapäiviin ja iltoihin. Satunnaisesti työ voi sisältää viikonlopputyötä.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat suositeltavia työn suorittamisen kannalta.Työtehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si anu.lyytikainen@kalliola.fi. Lisätietoja saat sähköpostitse tai puhelimitse soittamalla numeroon 041 433 6506.

Tervetuloa tekemään merkityksellistä ja innostavaa työtä kanssamme!