Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Haemme Mäkirinteen nuorisokotiin hoitajaa/ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen

Haemme Mäkirinteen nuorisokotiin hoitajaa/ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen

Hausjärvellä Kanta-Hämeessä sijaitseva MÄKIRINTEEN NUORISOKOTI tarjoaa kuntouttavaa sijaishuoltoa 14–17- vuotiaille päihteiden käytöllä oireileville nuorille. Yksikkö toimii yhteisöhoidon viitekehyksessä, jossa jokaiselle nuorelle rakennetaan oma yksilöllinen kuntoutumispolku. Hoidossa vahvistetaan nuoren itsetuntemusta, hänen uskoaan omiin voimiinsa sekä tuetaan avun vastaanottamista toisilta ihmisiltä ja yhteisöltä. Tavoitteena on uudenlaisen päihteettömän elämäntavan omaksuminen.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu osallistua vastuullisena toimijana nuorisokodin perustyöhön, arkeen ja kehittämiseen sekä työskennellä tavoitteellisesti nuorten hoito- ja kasvatussuunnitelmien mukaisesti. Henkilöstömitoituksemme mahdollistaa laadukkaan ja kiireettömän työskentelyn nuorisokodin arjessa.

Toivomme sinulta kokemusta lastensuojelutyöstä, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä ja/tai päihdetyön/psykiatrian osaamista. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön sekä verkostotyön taitoja. Aito ja rohkea nuorten kohtaaminen ovat keskeisimpiä taitoja työssä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto/ammattikorkeakoulututkinto. Työ on 3-vuorotyötä ja palkkaus G22/G23. Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset ottamaan asiantuntijuutesi käyttöön päihde- ja lastensuojelutyön ammattilaisena sekä myös kehittämään osaamistasi laajojen koulutusmahdollisuuksien kautta. Työvuorosuunnittelu on joustavaa sekä yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioivaa. Kalliolassa haluamme pitää työntekijöistämme huolta laadukkaan työterveyshuollon ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen avulla. Palkitsemme hyvin tehdystä työstä.

Työtehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tiedustelut: yksikön johtaja Armi Knuutila p.050-5169553

Vapaamuotoiset työhakemukset ja CV:t 31.1.2021 mennessä osoitteeseen: armi.knuutila@kalliola.fi