Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Haemme osa-aikaista kodinhoitajaa nuorisokotiimme Espoossa

Haemme osa-aikaista kodinhoitajaa nuorisokotiimme Espoossa

Tiirakallion nuorisokoti sijaitsee Espoon Pellaksessa. Kaksiosastoisessa nuorisokodissa on paikka 14 yli 10-vuotiaalle lapselle ja nuorelle, jotka tarvitsevat lastensuojelun sijaishuollon tukea. Erilaiset syyt ovat vaikuttaneet siihen, ettei nuori voi asua omassa kodissaan. Tiirakalliossa huolehdimme nuoren yksiöllisistä tarpeista ja tuemme häntä esim. koulun käymisessä. Teemme aktiivista yhteistyötä nuoren vanhempien kanssa.

Tiirakallion henkilöstö muodostuu 18 sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisesta sekä yksikössä työskentelevästä johtajasta. Hoito- ja kasvatushenkilöstö vastaa nuorten huolenpitoon ja kasvatukseen liittyvistä asioista sekä yhteistyöstä nuorten vanhempien sekä kunnan lastensuojelutyöntekijöiden kanssa.

Haemme nyt joukkoomme työntekijää huolehtimaan arkipäivisin kodinhoidollisista tehtävistä, joihin kuuluvat mm. nuorisokodin ruokahuolto eli ruokatarvikkeiden hankinta, aterioiden suunnittelu sekä aterioiden valmistus ja nuorisokodin yleissiisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen yhdessä muun työryhmän kanssa.

Työssä on etua aiemmasta kokemuksesta em. tehtävien hoitamisesta. Tärkeintä kuitenkin on kiinnostus kodinhoidollisia tehtäviä kohtaan ja valmius opetella uutta. Työ edellyttää halua ja kykyä avoimeen ja myönteiseen vuorovaikutukseen erilaisten ihmisten kanssa.

Haemme tehtävään työntekijää, joka on oikeutettu palkkatukeen. Työaika on 50% yksityisen sosiaalialan TES:n määrittelemästä yleistyöajasta (täysimääräinen yleistyöaika viikossa on 38h20min). Työ on päivätyötä arkipäivisin ajoittuen klo 7–18 välille. Haemme tehtävään työntekijää ainakin aluksi kuuden kuukauden määräaikaisuuteen alkaen niin pian kuin se on mahdollista. Noudatamme yksityisen sosiaalialan TES:iä. Palkka on G16B ja tästä maksamme työajan mukaisesti 50%.

Työtehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiirakallion nuorisokodin johtaja Antti Sadeharju, p. 0404509213 – ole rohkeasti yhteydessä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 29.1.2021 mennessä sähköpostilla: antti.sadeharju@kalliola.fi. Valinta tehdään heti sopivan työntekijän löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Kalliolan lastensuojelutyön juuret ulottuvat yli 100 vuoden päähän. Teemme työtä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi Suomessa. Toimintamme painottuu eteläisen Suomen alueelle. Arvomme ilo, reiluus ja luottamus ohjaavat työtämme niin suhteessa asiakkaisiin kuin työntekijöihinkin.