Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Haussa ohjaava koordinaattori ja tuottaja Naapurituottajat-hankkeeseen

Haussa ohjaava koordinaattori ja tuottaja Naapurituottajat-hankkeeseen

Haemme ohjaavaa koordinaattoria Naapurituottajat-hankkeeseen hankkeen päättymiseen saakka, 31.12.2021.

Hankkeessa toipumistaustaisista ihmisistä valmennetaan tapahtumatuotannon moniosaajia. Naapurituottajat on kolmivuotinen STEA:n rahoittama hanke, jonka tavoitteena on päihdetaustaisten osallisuuden, päihteettömyyttä tukevan sosiaalisen verkoston ja tapahtumatuotannon osaamisen vahvistaminen. Hankkeen tiimi koostuu vastaavasta tuottajasta ja ohjaavasta koordinaattorista. Nyt hankkeessa on käynnissä kolmas ja tämän rahoituksen puitteissa viimeinen vuosi. On mahdollista, että hankkeelle saadaan jatkoa.

Hankkeessa toteutetaan vuodessa kaksi tapahtumatuotannon valmennuskautta, jotka huipentuvat päättötapahtumaan. Valmennuksia pitävät tapahtumatuotannon osa-alueiden ammattilaiset ja yksi valmennus tapahtumineen kestää yhteensä noin 3 kuukautta. Ohjaava koordinaattori koordinoi valmennukset kokonaisuudessaan, tukee valmennukseen osallistuvien oppimista ja vapaaehtoistehtävissä toimimista. Koronatilanteesta johtuen valmennukset ovat osaksi tai kokonaan etämuotoisia.

Hakijalta edellytämme hyvää osaamista sosiaalialan valmennus-, ohjaus- tai kuntoutustehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vähintään perusosaamista tapahtumajärjestämisestä. Eduksi katsomme soveltuvan tutkinnon, kokemuksen vastaavista tehtävistä, verkostotyöskentelystä, itseohjautuvuuden, digitaaliset taidot, osaamisen etävalmennusten ja videopalavereiden vetämisestä, vapaaehtoistoiminnasta sekä osaamisen hankehallinnosta- ja hauista.

Työ alkaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan. Tehtävä voi alussa olla osa-aikainen, jos hakija niin toivoo. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 10.3.2021 klo 10 mennessä osoitteeseen rekrytointi@kalliola.fi. Merkitsethän otsikkokenttään sanat OHJAAVA KOORDINAATTORI.

Lisäksi haemme tuottajaa Naapurituottajien kevään päätapahtumaan huhti- ja toukokuuksi.

Tuottajan työsuhde on tuntiperusteinen. Työ huipentuu 29.5. järjestettävään tapahtumaan. Tapahtumaviikolla työtä voi olla tavallista enemmän, muuten jaksolla työtä on vaihtelevasti noin 5-15 tuntia viikossa. Tuottaja toimii osin itsenäisesti ja osin vastaavan tuottajan apuna tapahtumatuotannossa. Koronarajoitusten jatkuessa ulkoilmatapahtuma järjestetään vaihtoehtoisella, esimerkiksi digitaalisia alustoja hyödyntävällä tavalla tai rajoituksiin sopeuttaen, ja näissä tilanteissa tuottajaa myös tarvitaan.

Hakijalta edellytämme osaamista ja kokemusta tapahtumien järjestämisestä, erityisesti arvostamme kokemusta ulkoilmatapahtumien järjestämisestä sekä vapaaehtoisten kanssa työskentelystä. Muu aiheeseen liittyvä osaaminen katsotaan eduksi.

Hakemukset palkkatoiveineen 10.3.2021. klo 10 mennessä osoitteeseen rekrytointi@kalliola.fi. Merkitsethän otsikkokenttään sanan TUOTTAJA

Lisätietoa Naapurituottajista löydät: www.kalliola.fi/naapurituottajat ja https://www.facebook.com/naapurituottajat/

Lisätietoa työtehtävistä voit kysyä ohjaavan koordinaattorin osalta Josefiina Viitamäeltä p. 050 5726 923josefiina.viitamaki@kalliola.fi, tuottajan osalta Oili Paaskoskelta p. 050 562 7309 tai kummastakin tehtävästä kaupunkitoiminta-ja hankejohtajalta Eekku Aromaalta p. 050 400 9857.