Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Lapsi ja aikuinen kiipeilevät kiipeilytelineessä.
Etusivu / Kalliola laajentaa toimintaansa lastensuojelun perhehoitoon

Kalliola laajentaa toimintaansa lastensuojelun perhehoitoon

Olemme jo sadan vuoden ajan toimineet lasten, nuorten ja perheiden auttamiseksi ja nyt on tullut aika laajentaa osaamistamme lastensuojelun perhehoitoon. Perhehoito on Suomen lainsäädännössä ensisijainen vaihtoehto silloin, kun huostaan otettu lapsi tarvitsee sijaishuoltoa. Jos lapsen sijoittaminen perheeseen ei ole syystä tai toisesta mahdollista tai hänen etunsa mukaista, hänellä on oikeus saada hyvää hoitoa ja huolenpitoa lasten- ja nuorisokodeista, joita Kalliola on ylläpitänyt jo useiden vuosikymmenten ajan. 

Syksyn aikana tulemme kertomaan lisää uudesta perhehoidon palvelustamme. Syyskuun lopulla aloitamme maksuttomat infowebinaarit, joissa kerromme sijaisvanhemmuudesta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan sijaisvanhempana. Webinaari on täysin avoin, eikä sen kuunteleminen edellytä sitoutumista sijaisvanhemmuuteen – aloitamme sijaisvanhempien rekrytoinnit syksyn aikana.   

Infowebinaariemme aikataulut löydät linkin takaa:

Infowebinaarit

Lisätietoja saat myös sosiaalityöntekijältämme Riialta – ole rohkeasti yhteydessä!  

Riia Kujanpää, PRIDE-valmentaja, p. 050-340 6190 riia.kujanpaa@kalliola.fi  

Kalliolan lastensuojelutyön juuret ulottuvat yli 100 vuoden päähän. Arvomme ilo, reiluus ja luottamus ohjaavat toimintaamme niin lapsen, hänen perheensä kuin sijaisperheen kanssa.