Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Kalliola laajentaa toimintaansa lastensuojelupalveluissa

Kalliola laajentaa toimintaansa lastensuojelupalveluissa

Kalliola laajentaa toimintaansa lastensuojelupalveluissa pääkaupunkiseudulla sekä avaa uusia toimintoja Varsinais-Suomen alueelle.

Kalliola avaa Turkuun uuden kaksiosastoisen erityisnuorisokodin, jossa pidetään huolta päihteidenkäytöllä oirehtivista nuorista. Toimitilat sijaitsevat Turun keskustassa.

Lisäksi sekä Uudellamaalla että Varsinais-Suomessa käynnistetään perhehoito-toiminnot. Alamme rekrytoida pian sijaisperheitä kyseisille alueilla.

Laajentumisen myötä rekrytoimme syksyn ja tulevan talven aikana runsaasti uusia työntekijöitä. Haemme Turkuun nuorisokotiin kokeneita asiantuntijoita, joilla on monipuolista osaamista päihdeosaamisen lisäksi. Nuorisokotiin rekrytoimme myös johtajan ja 1-2 vastaavaa ohjaajaa.

Talven aikana tulemme rekrytoimaan myös perhehoidon asiantuntemusta omaavan sosiaalityöntekijän, joka on PRIDE-valmentaja.

Jos kiinnostuit tästä uutisesta potentiaalisen työntekijän silmin, ota seurantaan meidän avoimet työpaikat -sivu.

Niin uusista palveluistamme kuin myös rekrytoinneistamme voit kysyä lisätietoja jo tässä vaiheessa palvelujohtaja Sointu Mölleriltä:  sointu.moller@kalliola.fi tai p. 040 821 9553