Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Kolme ihmistä on keltaisen talon pihalla heittämässä frisbeetä.
Etusivu / Kalliolan klinikka hakee osaajia perheiden kanssa työskentelyyn

Kalliolan klinikka hakee osaajia perheiden kanssa työskentelyyn

Kalliolan klinikka etsii nyt perhetyöntekijää ja lastenhoitajaa/lähihoitajaa tuntityöntekijöiksi

Kalliolan klinikka on ympärivuorokautista laitoskuntoutusta tarjoava päihdehuollon yksikkö. Klinikka tuottaa 28 vuorokauden mittaista Minnesota-mallin mukaista Myllyhoitoa päihderiippuvaisille, uutena toimintona nyt myös perhekuntoutus. Kalliolan klinikka on toteuttanut Myllyhoitoa vuodesta 1982. Myllyhoidossa päihderiippuvuus nähdään sairautena, josta on mahdollista toipua.

Perhetyöntekijä tuntityöntekijäksi perhekuntoutukseen:

Perhetyöntekijä vastaa asiakasperheen kuntoutusprosessista perheen näkökulmasta. Perhetyöntekijä arvioi ja tukee yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa vanhemmuutta ja vastaa siitä, että lapsen tarpeet ja tunteet tulevat näkyväksi. Perhetyöntekijän työhön kuuluu myös lastenhoitotehtäviä vanhempien osallistuessa kuntoutukseen kuuluviin tilaisuuksiin.

Perhetyöntekijältä odotamme kokemusta lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa työskentelystä. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi sosionomi (AMK). Palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n G26 palkkaluokan mukaan.

Lastenhoitaja tuntityöntekijäksi perhekuntoutukseen:

Lastenhoitaja vastaa perhekuntoutuksessa olevien perheiden lastenhoidosta vanhempien osallistuessa kuntoutuksen kuuluviin tilaisuuksiin. Lastenhoitaja vastaa asiakasperheen lastenhoidosta vanhempien osallistuessa hoidollisiin tilaisuuksiin.

Odotamme hakijoilta kokemusta lastenhoitotyöstä ja tehtävään soveltuvaa kouluasteista sosiaali- ja terveydenhuoltolain mukaista ammatillista tutkintoa, esimerkiksi lähihoitaja. Palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n G22 palkkaluokan mukaan.

Kummassakin työssä noudatetaan yleistyöaikaa ja työ sisältää ilta- ja viikkonlopputyötä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut ja hakemukset yksikön johtajalle: tuomas.maasio@kalliola.fi p. 050 323 6696

Työpaikan osoite: Vantalantie 86, 05450 Nukari