Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Kallioland-tapahtuma valtaa Setlementtitalon 19.11.2021

Kallioland-tapahtuma valtaa Setlementtitalon 19.11.2021

Jokainen meistä on elämässään jonkinlaisessa toipumisen ja jälleenrakennuksen prosessissa. Mitä me kaipaamme voidaksemme alkaa jälleenrakentaa elämäämme? Musiikkia ja taidetta? Uusia kokemuksia? Kohtaamisia ja rentoa yhdessäoloa? Kallioland on kaikkea tätä.

Kallioland on toipumisen ja jälleenrakennuksen henkeä levittävä naapurustojuhla, joka järjestetään perjantaina 19.11.2021 Kalliolan Setlementtitalolla (Sturenkatu 11) klo 16–22.

Jo kolmatta kertaa Setlementtitalon valtaava Kallioland on vuosittainen tapahtuma kaikille kaupunkilaisille, joka kokoaa yhteen musiikkia, kuvataidetta ja työpajoja. Osallistujille ilmaisen ja päihteettömän Kalliolandin tämän vuoden teema on toipuminen ja jälleenrakennus. Teeman hengessä Kalliolandissa kohtaavat monipuolinen joukko muusikoita, taiteilijoita ja eri alojen ammattilaisia. Ohjelmassa mm. PalefaceEmilia Sisco, Kakezi UsuM, lavarunous open mic hosted by Harri Hertell sekä Kalliolan kansalaisopiston näytetunteja.

On aika hyvästellä yksinäisyyden ja eristyneisyyden aikakausi. On aika rakentaa jälleen luottamusta, yhteenkuuluvuutta ja naapurushenkeä. Kutsumme juuri sinut rakentamaan normaalia parempaa tulevaisuutta meille kaikille – yhdessä!

Tutustu koko ohjelmaan aikatauluineen täällä: kalliola.fi/naapurituottajat.