Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Pasilan asukastalon henkilökuntaa

Kaikille avoin kohtaamispaikka

Pasilan asukastalo on kaikille alueen asukkaille avoin kohtaamispaikka ja kokoontumistila. Asukastaloon voi pistäytyä pullakahville, lukemaan päivän lehteä tai käyttämään internetiä. Tarjoamme perjantaisin myös keittolounaan edulliseen hintaan.

Viherkasvi

Yhteystiedot

Topparikuja 2 00520 Helsinki
Aukioloajat: ma–to klo 9–15, pe klo 9–14

Vastaava koordinaattori
Marja-Leena Haaksluoto
p. 050 3666 584
marja-leena.haaksluoto@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Khadijo Warsame
p. 050 375 0959
khadijo.warsame@kalliola.fi

Yhteisökoordinaattori
Petros Bekhet
p. 050 4100 763
petros.bekhet@kalliola.fi

Seuraa asukastaloa Facebookissa

Olohuone ja ryhmätoiminta

Asukastalossa järjestetään mm. suomen kielen opetusta maanantaisin ja keskiviikkoisin, tiistaisin ja torstaisin on myös suomen kielen keskusteluryhmä. Ohjelmassa on viikottain ikäihmisille suunnattua erilaista ryhmätoimintaa. Toiminnoissa on mukana myös vapaaehtoisia ja alan opiskelijoita. Asukastalossa koordinoidaan myös asukastoimintaa, aluetyötä ja jalkautuvaa apua ikäihmisten koteihin. Mikäli kaipaat apua arkipäivän pulmissa, ota rohkeasti yhteyttä.

HUOM! Osa toiminnastamme on koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen takia tauolla. Keittopäivää ja muita isoja tapahtumia ei järjestetä tällä hetkellä. Syksyllä 2020 vain pienet ryhmät voivat kokoontua asukastalolla. Noudatamme varotoimia ja olemme tehostaneet hygieniaa sekä siivousta. 

Asumispalvelut sohva

Alueellinen kehittämistyö ja yhteistoiminta

Asukastalon tilat sopivat hyvin kokouksiin ja ryhmätoimintoihin tai vaikka syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Tilojen käyttö on maksutonta, varauksia voi kysellä henkilökunnalta.

Jos sinulla on kansalaistoimintaan tai alueen kehittämiseen liittyviä ideoita tai kaipaat yhteistyökumppaneita oman projektisi toteuttamiseen, niin ota yhteyttä työntekijöihin. Keskustellaan ja mietitään yhdessä, voidaanko olla avuksi.