Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Hymyileviä kasvoja Naapuruustalolla
Etusivu / Osallistu toimintaamme / Avoimet ryhmät

Kalliolan avoimet ryhmät

Suomen kielen opetusta, tietotekniikka-apua tai tukea päihderiippuvaisten läheisille?

Kalliolassa järjestetään paljon erilaisia avoimia ryhmiä niin suomen kielen opiskelun tueksi kuin päihderiippuvaisten läheisille. Ryhmätoiminta on maksutonta ellei toisin ilmoiteta.

Tiistaisin setlementtitalolla on Enter ry:n järjestämää ilmaista tietotekniikka opastusta senioreille

12.9.–12.12.2023
TIISTAISIN Klo 10-12

Tietotekniikan opastusta

Tiistaisin Kalliolan Setlementtitalolla on tarjolla opastusta erilaisiin tietoteknisiin ongelmiin verkkopankista bluetoothiin. Enter ry:n vapaaehtoiset ratkovat ongelmia henkilökohtaisesti. Omat laitteet ja tarvittavat tunnukset kannattaa kuitenkin ottaa mukaan. Ryhmä on avoin kaikille kiinnostuneille ja mukaan voi tulla missä vaiheessa vain!

Setlementtitalo, Kallio
P-kerros, naapuruustilat

 

Setlementtitalolla vapaaehtoiset opettajat järjestävät ilmaista suomen kielen opetusta

4.9.–11.12.2023
ma 17.30–20, TI 17-19, PE 17–19, LA 11–14 (edistyneet)

Suomen kielen opetus

Luetaan yhdessä verkoston vapaaehtoiset järjestävät avointa ja ilmaista suomen kielen opetusta. Toiminnassa keskitytään erityisesti arjessa tarvittavan kielen oppimiseen ja se soveltuu niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin suomen oppijoille. Kielen opetusta järjestetään Kalliolan setlementtitalolla neljänä päivänä viikosta. Ryhmä on avoin kaikille kiinnostuneille ja mukaan voi tulla missä vaiheessa vain! 

Setlementtitalo, Kallio
P-kerros, Naapuruustila 2

 

6.9.–13.12.2023
KE klo 17–19

Kielikahvila

Setlementtitalon kielikahvilassa voi kahvin tai teen ääressä harjoittaa suomen kielen taitojaan ja tutustua uusiin ihmisiin. Ajoittain kielikahvilassa myös pelaillaan, visaillaan tai katsotaan elokuvia yhdessä. Kielikahvila kokoontuu Setlementtitalolla keskiviikkoisin. Mukaan voi tulla kuka vain juttuseuraa kaipaileva missä vaiheessa vain syksyä!

setlementtitalo, Kallio
P-kerros, Naapuruustila 2

Kaksi ihmistä leipoo yhdessä keittiössä

14.9.–7.12.2023
parittomat ToRSTAIT klo 17–20

Makumatkoja suomeksi

Makumatkoissa kokkaillaan yhdessä eri maiden ruokia mahtavassa porukassa. Ruuanlaiton ja seurustelun lomassa on myös loistava tilaisuus harjoittaa suomen kielen taitojaan arkisessa puuhailussa. Makumatkat kokoontuvat Kalliolan setlementtitalolla joka toinen torstai parittomilla viikoilla.  Toimintaa ohjaavat Kalliolan vapaaehtoiset. Ryhmä on avoin kaikille kiinnostuneille ja mukaan voi tulla missä vaiheessa vain!

setlementtitalo, Kallio
P-Kerros, naapuruustilat

Kaikki tapahtumat

Tiedotamme tapahtumista Kalliolan  Facebook sivustolla