Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Ihmisiä koneen äärellä
Etusivu / Osallistu toimintaamme / Digitaalinen hyvinvoinnin talo

Kulttuurialan tekijät ja sosiaalialan toimijat yhdistävät voimansa

Digitaalinen hyvinvointitalo -hankkeen ajatuksena on koota saman virtuaalikaton alle ihmisiä kokoava ja monipuolisesti hyvinvointia edistävä yhteisöllinen digitalo. Tulevaan taloon sisältöjä tuottavat kulttuurialan sekä kulttuuria hyödyntävät sosiaali- ja terveydenhuollon toimijat yhdessä.

Hanketta osarahoittaa Uudenmaan liitto, joka on myöntänyt siihen Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen -määrärahaa. Ajatuksena on, että talon sydän on Neighbourhood Space eli aula, jossa toivotetaan tervetulleeksi. Aulan kautta edetään erilaisiin tiloihin ja huoneisiin, joissa on tapahtumia, kuten taidenäyttelyitä, tanssitunteja, keskustelutilaisuuksia, neuvontapisteitä, kielikursseja, runoesityksiä, festareita, messuja ja paljon muuta toimintaa, joka edistää hyvinvointia.

Hankkeessa ovat mukana Kalliolan lisäksi Myrskynsilmä ry, Open Cinema Finland, Lilinkotisäätiö ja Amusa Suomi Oy.

Piiroskuva talosta ja kumppanien logot

Tiiliseinä, jossa teksti together we create

Haluatko mukaan kehittämään? Kysy lisää hankkeesta:

Projektipäällikkö Jaana Merenmies
jaana.merenmies@kalliola.fi tai p. 040 846 5056

Nainen kirjoittaa liitutaululle

Mihin digitaalista hyvinvoinnin taloa tarvitaan?

Tutustu eri osallistujien näkökulmiin siitä, miksi digitaalinen hyvinvointitalo tarvitaan ja millaisiin tarpeisiin se voi vastata.

Lue tiedote