Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Osallistu toimintaamme / Naapurituottajat

Sinustako tekijä tapahtumatuotantoon?

Naapurituottajien toiminnassa valmennetaan tapahtumatuotannon moniosaajia ja edistetään samalla toipumiskulttuuria.

 

Valmennus ja yksilöohjaus

Valmennus järjestetään kaksi kertaa vuodessa keväisin ja syksyisin. Valmennuksessa paneudutaan monipuolisesti tapahtumatuotannon eri osa-alueisiin, kuten markkinointiin, visuaalisiin elementteihin ja teknisiin kysymyksiin. Valmennukseen osallistuvat voivat suorittaa maksutta EA1-kurssin, hygieniapassikoulutuksen sekä järjestyksenvalvojan peruskurssin. Lopuksi osallistutaan yhteisen tapahtuman toteuttamiseen.

Valmennuksen lisäksi osallistujia ohjataan heidän tarpeidensa mukaan erityisesti vapaaehtoistehtäviin, opintoihin sekä työelämään. Yksilöllisessä ohjauksessa korostuvat osallistujien omat tavoitteet ja haaveet, jotka toimivat työskentelyn pohjana ja antavat suuntaa valmennuksen jälkeisille suunnitelmille.

Tapahtumat

Valmennuksen käyneet naapurituottajat tuottavat yhteistyökumppaneiden kanssa monipuolisesti tapahtumia Kalliolan setlementtitalolla ja sen lähiympäristössä.  Järjestämme jokaisen valmennuksen jälkeen ison kulttuuri- ja taidetapahtuman kurssin päättötyönä.

Kahtena syksynä se on ollut Kalliolan setlementtitalolla järjestettävä Kallioland-festivaali, joka järjestettiin syksyllä 2020 koronatilanteen vuosi virtuaalisella painotuksella. Kesällä 2020 olimme Helsinki Urban Artin Concreate Urban Art Festival -tapahtuman yleisöpäivän pääjärjestäjänä Pasilassa. Tapahtumamme keräävät kevät- ja syyskausittain noin 200-400 kävijää ja tavoittavat sosiaalisen median kanavissa noin 30 000 ihmistä. Keväällä 2021 tuotettu Unelmien Mellari-tapahtuma järjestettiin osin verkossa ja osin ulkona Kalliolan uuden Naapuruustalo Mellarin avajaisina.

Yhteistyökumppaneina tapahtumissamme on nähty mm. ohjelmatoimistoja (All Day, Alt Agency), lähialueen toimijoita (Kallion seurakunta, Helsinki Urban Art, Kalasataman Vapaakaupunki, Sirkus Magenta, Taaki Helsinki, Kalliolan kansalaisopisto) ja yhteiskunnallisesti vaikuttavia tahoja (Ruskeat Tytöt, kaupunkisuunnittelutoimisto FEMMA Planning, Helsingin Diakonissalaitos, Myllyhoitoyhdistys) puhumattakaan yksittäisistä artisteista sekä puhujista Rauhatädistä Jenni Janakkaan ja Mercedes Bentsosta Hassan Maikaliin. Tapahtumamme ovat aina päihteettömiä ja yleisölle maksuttomia.

Teemme mielellämme yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa. Jos siis kaipaat esimerkiksi järjestyksenvalvojia, roudauksen ja rakentamisen apukäsiä, jeesiä viestinnän ja markkinoinnin toteuttamiseen, tuottajaa pohtimaan tapahtumasi toteutusta tai jotain muuta, ota rohkeasti yhteyttä.

Naapurituottajat graafinen kansikuva

Yhteystiedot: 

Oili Paaskoski 

vastaava tuottaja (tapahtumatuotannon projektivastuu, yhteistyökumppanuudet)

oili.paaskoski@kalliola.fi tai p. 050 562 7309 

 

Jenny Ferm 

ohjaava koordinaattori (valmennus, asiakastyö)

jenny.ferm@kalliola.fi tai p.  045 346 7256

 

Eeva Palmén

tuottaja (syksyn 2021 Kallioland-tapahtuma)

eeva.palmen@kalliola.fi tai p. 040 561 1902

Seuraa Naapurituottajia Facebookissa