Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Lapsi kiipeää leikkitelineessä

Tapulikaupungin asukastila on auki!

Tapulin asukastila tehdään yhdessä asukkaiden ja kumppaneiden kanssa. Tilasta vastaa Pohjois-Helsingin bändikoulun yhteistyössä Kalliolan kanssa.

Yhteystiedot

Palokellonkuja 5, 00750 (kartta)

Aukioloajat: keskiviikkoisin klo 10-14 ja sopimuksen mukaan

Pihla Ruuskanen p. 050 535 7850, pihla.ruuskanen@kalliola.fi

Mikko Kierikki p. 040 841 4217mikko.kierikki@bandikoulu.fi

Seuraa asukastilaa Facebookissa

 

Miten olisi lukupiiri, käsityökerho tai vaikka shakki-ilta?

Tapulin asukastila on asukkaiden kohtaamisten ja yhdessä tekemisen tila.  Asukkaana voit järjestää tilassa erilaista toimintaa kuten lukupiiriä, lautapeli-iltoja, askarteluhetkiä, runojen lausuntaa. Asukastila on myös paikka yhdistysten maksuttomalle toiminnalle.

Lue lisää

Alueellinen kehittämistyö ja yhteistoiminta

Jos sinulla on kansalaistoimintaan tai alueen kehittämiseen liittyviä ideoita tai kaipaat yhteistyökumppaneita oman projektisi toteuttamiseen, niin ota yhteyttä työntekijöihin. Keskustellaan ja mietitään yhdessä, voidaanko olla avuksi.

Ajankohtaista

Tapulin asukastilan ovet ovat avoinna keskiviikkoisin klo 10-14. Tervetuloa kahvittelemaan, juttelemaan ja katsastamaan Riikka Anundin Mieleni meri -taidenäyttely (1.9-22.9).

Asukastila Paikallismaisemia-festivaaleilla

Paikallismaisemia-festivaalin kunniaksi Tapulin asukastilalla laajennetut aukioloajat ja taitelija Riika Anundin Mieleni meri -taidenäyttely.
Tervetuloa kahvittelemaan asukastilaan, jututtamaan Tapulin asukastilan tiimin työntekijää ja sukeltamaan taiteen maailmaan taitelija Riika Anundin Mieleni meri -näyttelyssä.
Tapulin asukastilan tiimiläinen Pihla paikalla to 16.9, su 19.9 ja ma 20.9. Taitelija Riika Anundi paikalla pe 17.9 ja la 18.9. Kahvitarjoilu.
Tapulin asukastilan aukioloajat Paikallismaisemia-festivaaleilla:
  • To 16.9 klo 15-17 Tapulin tiimi
  • Pe 17.9 klo 15-17 Taiteilija
  • La 18.9 klo 11-14 Taiteilija
  • Su 19.9 klo 11-14 Tapulin tiimi
  • Ma 20.9 klo 15-17 Tapulin tiimi

Ke 29.9 klo 10-11 Vanhempien aamupäiväkahvit

Oletko pienen lapsen vanhempi ja päivisin kotona? Haluaisitko tutustua alueen muihin vanhempiin?

Tapulin asukastilassa järjestämme aamupäiväkahvit alueen vanhemmille. Tervetuloa kahvittelemaan, tutustumaan muihin ja jakamaan ideoita siitä mitä muuta voitaisiin yhdessä tehdä.

Idea vanhempien kahvihetkeen tuli Hannelta, joka on uusi Tapulikaupungissa ja päivisin kotona vuoden ikäisen Emranin kanssa.

Pysy kuulolla ja tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme ja saat sähköpostitse ajankohtaisia kuulumisia Tapulin asukastilasta.

Liity tilaajaksi

 

Varaa tila ja järjestä toimintaa

Asukkaat ja yleishyödylliset toimijat voivat varata asukastilaa ilmaiseksi yhteiseen toimintaan ja tapahtumiin, jolla ei tavoitella voittoa. Tilassa voi myös järjestää vaikkapa yhdistysten tapaamisia ja taidenäyttelyitä. Tila ja toiminta on syrjinnästä vapaata ja päihteetöntä. Yritykset (15e/h) ja asukkaat (10e/h) voivat varata tilaa yksityistapahtumiin edullista käyttökorvausta vastaan.

Varaa tila