Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Osallistu nuorisotoimintaan

Etusivu / Osallistu toimintaamme / Osallistava nuorisotoiminta

Osallistava nuorisotoiminta


Kalliolan Setlementtitalolla, Alppiharjussa, on startannut Helsingin kaupungin rahoittama nuorisotoimintahanke. Hanke on suunnattu 13–21-vuotiaille nuorille ja toiminnan sisältö ja toteutustavat suunnitellaan yhdessä paikallisten nuorten kanssa. Touko-kesäkuussa, 2022, keskitytään tulevan toiminnan ideointiin ja elo-syyskuussa nuorisotoiminta käynnistyy Setlementtitalolla toden teolla!

Kalliolan nuorisotoiminta

Käynnistymässä oleva toiminta on tarkoitettu kaikille 13–21-vuotiaille nuorille, jotka asuvat, oleskelevat ja liikkuvat Suur-Kallion alueella. Tarkoituksena on toteuttaa nuoria kiinnostavaa ja heidän ideoistaan ja tarpeistaan lähtevää toimintaa Kalliolan tiloissa Setlementtitalolla ja lähialueella.

Toiminta on kaikille osallistujille avointa, ilmaista ja päihteetöntä. Toiminnan suunnittelun lähtökohtina toimivat Kalliolan arvot: ilo, reiluus ja luottamus. Tavoitteena on tarjota nuorille turvallinen ja heidän lähtökohdistaan rakennettu tila olla, oppia ja toimia yhdessä.

Kannustamme kaikkia yhteistyökuvioista kiinnostuneita tahoja lähestymään matalalla kynnyksellä nuorisotoiminnan koordinaattoria puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen avulla!

Ota yhteyttä

Hei, oletko sinä 13–21-vuotias nuori ja halukas vaikuttamaan suunnitteilla olevaan toimintaan? Mitä me Kalliolassa voisimme tehdä ikäistenne hyväksi? Minkälaiselle tilalle, toiminnalle olisi tarvetta, mutta paikka tai tuki uupuu? Mitä olisi ehdottomasti otettava huomioon nuorten kanssa toimiessa?

Sinulla ei tarvitse olla valmista ideaa mielessäsi. Halu vaikuttaa riittää! Pohditaan yhdessä, voisiko syksyyn 2022 kuulua esimerkiksi ilmaisia harrastustoimintaa, ryhmiä, työpajoja, tapahtumia, kursseja tai mahdollisesti retkiä. Kaipaatko taidetta, kulttuuria, vapaata hengausta, arjentaitoja, tukea tulevaisuuden pohdintaan vai kenties jotain aivan muuta?

 

Yhteystiedot

Nuorisotoiminnan koordinaattori:

Mariia Karhu
mariia.karhu@kalliola.fi
p. 050 479 3045 

Kalliolan Setlementti ry 

Kalliolan Setlementtitalo 

Sturenkatu 11, 00510 Helsinki 

 

Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen niin otamme sinuun yhteyttä.