Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Osallistu nuorisotoimintaan

Etusivu / Osallistu toimintaamme / Osallistava nuorisotoiminta

Osallistava nuorisotoiminta


Kalliolan Setlementtitalolla, Alppiharjussa, oli vuonna 2022 Helsingin kaupungin rahoittama nuorisotoimintahanke. Nuorisotoiminta on tällä hetkellä tauolla ja jatkomahdollisuuksia kartoitetaan.

Kalliolan nuorisotoiminta

Toiminta on tarkoitettu kaikille 13–21-vuotiaille nuorille, jotka asuvat, oleskelevat ja liikkuvat Suur-Kallion alueella. Tarkoituksena on toteuttaa nuoria kiinnostavaa ja heidän ideoistaan ja tarpeistaan lähtevää toimintaa Kalliolan tiloissa Setlementtitalolla ja lähialueella.

Toiminta on kaikille osallistujille avointa, ilmaista ja päihteetöntä. Toiminnan suunnittelun lähtökohtina toimivat Kalliolan arvot: ilo, reiluus ja luottamus. Tavoitteena on tarjota nuorille turvallinen ja heidän lähtökohdistaan rakennettu tila olla, oppia ja toimia yhdessä.

Kannustamme kaikkia yhteistyökuvioista kiinnostuneita tahoja lähestymään matalalla kynnyksellä!

Ota yhteyttä

Hei, oletko sinä 13–21-vuotias nuori ja halukas vaikuttamaan suunnitteilla olevaan toimintaan? Mitä me Kalliolassa voisimme tehdä ikäistenne hyväksi? Minkälaiselle tilalle, toiminnalle olisi tarvetta, mutta paikka tai tuki uupuu? Mitä olisi ehdottomasti otettava huomioon nuorten kanssa toimiessa?

Sinulla ei tarvitse olla valmista ideaa mielessäsi. Halu vaikuttaa riittää!

Yhteystiedot

Järjestöpäällikkö 

Mirjami Koivunen
mirjami.koivunen@kalliola.fi
p. 050 400 9857

Kalliolan Setlementti ry 

Kalliolan Setlementtitalo 

Sturenkatu 11, 00510 Helsinki