Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Jatkumoita

Jatkuvan oppimisen keinoilla työelämään

Aikataulu

Hanke ja sen toiminnot järjestetään 1.1.-31.12.2022

Kohderyhmä

Hanke ja sen toiminnot on suunnattu työnhakijoille, joilla on riski työttömyyden pitkittymiseen TAI ovat yli 55-vuotiaita. Työnhakijan tulee olla helsinkiläinen, espoolainen tai vantaalainen TE-palveluiden työnhakija-asiakas (ei kuntakokeilun asiakas).

Palvelutarjotin 

Kurssit ja koulutus:

  • Digitaidot ajan tasalle (1 op)
  • Työelämän tieto- ja viestintätekniikkaa (1 op)
  • Tehosta työnhakutaitojasi (1 op)
  • Ura & työelämä (1 op) 
  • Kalliolan Kansalaisopiston kursseja mm. digitaidoissa ja kielissä 
  • Korttikoulutukset (mm. hygieniapassi, työturvallisuuskortti ja tulityökortti) 
  • Koulutusneuvonta ja hakuapu
  • Kursseilta, joiden perään on kirjattu opintopisteet on mahdollisuus saada opintopisteet sekä merkintä Omaan Opintopolkuun kurssin suorittamisesta, joilla voi osoittaa mm. työnantajalle tai jatko-opintoihin osaamistaan. Opintopisteiden suorittaminen on vapaaehtoista. 

Työkokeilu- ja palkkatukipaikat

Kalliolalla ja sen yhteistyökumppaneilla on erilaisia työkokeilu- ja palkkatukipaikkoja. Osallistuessasi alkukartoitukseen, voit kertoa valmentajalle olevasi kiinnostunut näistä mahdollisuuksista. Valmentaja auttaa sinua tarvittaessa etsimään sopivaa paikkaa, joko meiltä Kalliolasta tai muualta.

Hankkeessa tuetaan kohderyhmään kuuluvia erilaisin koulutuksellisin ja ohjauksellisin tukitoimin kohti työtä ja koulutusta. Asiakkaita autetaan vapaille työmarkkinoille, koulutukseen sekä välityömarkkinoille yksilöllisen suunnitelman ja tarpeiden mukaisesti.

Hankkeen palveluilla tavoitellaan asiakkaiden osaamistason kehittämistä vastaamaan nykypäivän työelämän osaamisvaatimuksia ja kansalaistaitoja mm. digi-, tieto ja viestintätekniikan- sekä teknologiataitojen osalta. 

Hankkeen toiminnan ytimessä on ajatus asiakkaan toimijuuden vahvistamisesta jatkuvan oppimisen ja osallistavan pedagogiikan periaatteiden mukaisesti. Hankkeen toiminnoissa on tarkoitus hankkia vain oleellinen ja puuttuva osaaminen sekä tunnistaa ja tunnustaa jo olemassa olevaa osaamista 

Hankkeessa pyritään luomaan ja kehittämään työnhakijoille hyödyllisiä vapaan sivistystyön ja järjestön palveluita, joilla työnhakijat voivat hankkia osaamista ja kehittää sitä muutostilanteissa.

Yhteystiedot ja ilmoittautuminen

Hankkeen toimintaan voi ilmoittautua mukaan täältä tai olemalla yhteydessä hankkeen työntekijöihin. Ilmoittautumisen jälkeen, olemme yhteydessä 1-2 arkipäivän sisällä. Yhteystiedot löydät alta.

Hakiessasi toimintaan, suosittelemme olemaan yhteydessä myös omaan TE-palveluiden asiantuntijaasi. Voimme auttaa yhteydenotossa.

Karoliina Koskinen
Projektikoordinaattori
050 400 5570
karoliina.koskinen@kalliola.fi

Katarina Nyholm
Valmentaja
050 523 8900
katarina.nyholm@kalliola.fi

 

Kalliola logo Te-palveluiden logo

Hanketta rahoitetaan Uudenmaan TE-palveluiden työllisyyspoliittisella avustuksella.

Tietosuojaseloste

Voit tutustua Kalliolan yleiseen tietosuojaselosteeseen täältä.