Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Palvelut / Koulutus ja työllisyys / Kuntouttava työtoiminta

Kalliolan kuntouttava työtoiminta

Kuntouttavan työtoiminnan tarkoituksena on parantaa asiakkaan elämänhallintaa sekä luoda edellytyksiä työllistymiselle. Kalliolan kuntouttava työtoiminta pohjautuu Hyvän elämän opisto -malliin, jossa keskeistä on dialogimuotoinen keskustelu ja Kalliolan arvopohja: ilo, reiluus ja luottamus.

Vantaa

21.3.–20.6.2023 Myyrmäki
syksyllä 2023

Kohderyhmä

Kuntouttava työtoiminta on tarkoitettu Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella asuville työttömille työnhakijoille. Kuntouttava työtoiminta sopii henkilöille, joilla on mm. takana jo pidempi työttömyys, terveydellisiä haasteita, heikohko suomen kielen taito, ammatillisen koulutuksen puutetta ja nämä asiat vaikuttavat työllistymiseen.

Toiminta

Ryhmä kokoontuu kahtena päivänä viikossa klo 12–16 Myyrmäessä Myyräncolossa. Ryhmän kesto on kolme kuukautta. Toiminnan tavoitteena on elämänhallinnan ja toimintakyvyn vahvistaminen, arjenhallinta sekä löytää asiakkaan työllistymistä edistävä jatkopolku yhdessä asiakkaan kanssa. Jatkopolku voi olla esimerkiksi opiskelu, työllistyminen tai muu työllistymistä edistävä palvelu.

Ryhmätapaamisilla harjoitellaan erilaisia elämäntaitoja kuten digitaitoja, sosiaalisia taitoja sekä työnhakutaitoja. Lisäksi jokainen osallistuja saa henkilökohtaista sosiaali- ja uraohjausta. Ryhmätapaamiset sisältävät myös vierailuja sekä vierailijoita.

Toiminnan ajalta osallistuja saa työttömyysetuutta tai toimeentulotukea sekä kulukorvausta ryhmäpäiviltä.

Kuntouttavaan työtoimintaan pääsee keskustelemalla oman työllisyyspalveluiden omavalmentajan, sosiaaliohjaajan tai sosiaalityöntekijän kanssa. Asiakas laatii työntekijänsä kanssa työllisyys- ja aktivointisuunnitelman.

Olet tervetullut kuntouttavan työtoiminnan ryhmään juuri sellaisena kuin olet!

Olet tervetullut kuntouttavan työtoiminnan ryhmään juuri sellaisena kuin olet!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kati Korjula-Keskiväli
Kalliola – Koulutus ja työllisyys
Kuntouttava työtoiminta
ohjaava koordinaattori
050 566 3036
kati.korjula-keskivali@kalliola.fi