Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Palvelut / Lastensuojelu / Nuorisokodit

Kalliolan nuorisokodit

Nuorisokodeissamme tehtävä työ on lastensuojelun asiantuntijatyötä, jossa korostuvat vuorovaikutusosaaminen sekä yhteistyö nuoren, hänen perheensä ja muun verkoston kanssa. Työntekijämme ovat sosiaali-, terveys- ja kasvastusalan ammattilaisia. Tavoitteenamme on mahdollistaa nuorelle eläminen yhteisössä, jossa hän voi kokea arvostusta, turvallisuutta, hänen yksilöllisistä tarpeistaan huolehtimista ja osallisuutta. Nuorisokodeissamme on mahdollisuus myös asumisharjoitteluun ja jälkihuollon tukityöhön. Kuudesta nuorisokodistamme kaksi on perustason nuorisokotia (PT) ja neljä erityistason (ET).

Kirjoittava käsi

Vapaat paikat ja paikkatiedustelut (19.10.2020)

Klikkaamalla nuorisokodin nimeä pääset ko. yksikön omille sivuille ja yhteystietoihin:

Hirvikallion nuorisokoti (PT): täynnä, vapautuu paikka 8.12.

Matarin nuorisokoti (PT): täynnä

Mäkirinteen nuorisokoti (ET): täynnä

Nuorisokoti Satama (ET): paikka vapaana Nosturissa

Tiirakallion nuorisokoti (ET): paikka vapaana

Kalliolan vastaanottokoti (ET): paikka vapaana

Lapsi katsoo taivaalle

Hirvikallion nuorisokoti

Turvallinen arki kodikkaassa ja hoidollisessa ympäristössä Espoon Laajalahdessa. Hirvikalliossa on asiakaspaikka 14 nuorelle erillistalon kahdessa kerroksessa.

Katso lisätiedot

Ruusuja ja tyttö

Matarin nuorisokoti

Turvallinen ja vakauttava kasvuympäristö Vantaan Matarissa ja Myyrmäessä. Matarissa on asiakaspaikka 14 nuorelle kahdessa eri asuinyksikössä.

Katso lisätiedot

Mäkirinteen nuorisokoti

Kuntouttavaa sijaishuoltoa päihteiden käytöllä oirehtiville nuorille Kanta-Hämeessä Hausjärvellä. Mäkirinteessä on asiakaspaikka seitsemälle nuorelle.

Katso lisätiedot

Kengät käytävällä 16:9

Nuorisokoti Satama

Arviointi- ja pysäytysjakson sekä kuntouttavaa sijaishuoltoa tarjoava nuorisokoti päihteillä oirehtiville nuorille. Satama sijaitsee vastaremontoiduissa tiloissa Helsingin Munkkisaaressa. Kaksiosastoisessa Satamassa on asiakaspaikka 11 nuorelle.

Katso lisätiedot

Tiirakallion nuorisokodin julkisivu

Tiirakallion nuorisokoti

Koko perheen huomioivaa sijaishuoltoa lapsille ja nuorille, joilla on psyykkiseen vointiin ja koulunkäyntiin liittyviä haasteita. Tiirakalliossa on 14 asiakaspaikkaa kahdella osastolla Espoon Pellaksessa.

Katso lisätiedot

nuorten kengät

Kalliolan vastaanottokoti

Tiivistä ja lyhytaikaista pysähtymistä, kartoitusta ja arviointia tarjoava vastaanottokoti, jossa on paikka 7 nuorelle. Vastaanottokoti sijaitsee Vantaan Myyrmäessä.

Katso lisätiedot