Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Palvelut / Lastensuojelu / Nuorisokodit

Kalliolan nuorisokodit

Nuorisokodeissamme tehtävä työ on lastensuojelun asiantuntijatyötä, jossa korostuvat vuorovaikutusosaaminen sekä yhteistyö nuoren, hänen perheensä ja muun verkoston kanssa. Työntekijämme ovat sosiaali-, terveys- ja kasvastusalan ammattilaisia. Tavoitteenamme on mahdollistaa nuorelle eläminen yhteisössä, jossa hän voi kokea arvostusta, turvallisuutta, hänen yksilöllisistä tarpeistaan huolehtimista ja osallisuutta. Nuorisokodeissamme on mahdollisuus myös asumisharjoitteluun ja jälkihuollon tukityöhön.

Kuudessa nuorisokodissamme on asiakaspaikka lähes 70 sijaishuoltoa tarvitsevalle nuorelle. Nuorisokodeistamme kaksi on perustason nuorisokotia (PT)  ja neljä erityistason (ET). Nuorisokoti Satamassa on vaativan laitoshoidon osasto Telakka.

Kirjoittava käsi

Vapaat paikat ja paikkatiedustelut (12.4.2021)

Klikkaamalla nuorisokodin nimeä pääset ko. yksikön omille sivuille ja yhteystietoihin:

Hirvikallion nuorisokoti (PT): täynnä

Matarin nuorisokoti (PT): täynnä, paikkoja vapautuu lähiaikoina

Mäkirinteen nuorisokoti (ET): paikka vapaana

Nuorisokoti Satama (ET): täynnä, Telakalla paikka vapaana

Tiirakallion nuorisokoti (ET): paikka vapaana

Nuorisokoti Nuotta (ET):  paikka vapaana

Vastaanotto-osasto Vapa (ET): paikka vapaana

Nuorisokoti Tikki (ET): paikkoja vapaana. Lupaprosessi vireillä, tavoitteena avata kesäkuun alussa

Teinityttö

Nuorisokoti Nuotta, osasto Koho

Vantaan Myyrmäessä sijaitsevan Nuorisokoti Nuotan muodostavat kaksi osastoa: Koho ja Vapa. Koho tarjoaa kuntouttavaa sijaishuoltoa päihteillä oirehtiville nuorille. Vapa toimii vastaanotto-osastona.

Lisätietoa Kohosta

nuorten kengät

Nuorisokoti Nuotta, vastaanotto-osasto Vapa

Tiivistä ja lyhytaikaista pysähtymistä ja arviointia tarjoava vastaanottokoti, jossa on paikka seitsemälle nuorelle. Vastaanotto-osasto muodostaa yhdessä osasto Kohon kanssa erityistason Nuorisokoti Nuotan, joka sijaitsee Vantaan Myyrmäessä.

Tutustu Vapaan

Lapsi katsoo taivaalle

Hirvikallion nuorisokoti

Turvallinen arki kodikkaassa ja hoidollisessa ympäristössä Espoon Laajalahdessa. Hirvikalliossa on asiakaspaikka 14 nuorelle erillistalon kahdessa kerroksessa.

Katso lisätiedot

Ruusuja ja tyttö

Matarin nuorisokoti

Turvallinen ja vakauttava kasvuympäristö Vantaan Matarissa. Matarissa on asiakaspaikka seitsemälle nuorelle.

Katso lisätiedot

Salon tuettu asuminen

Nuorisokoti Tikki

Arviointi- ja pysäytysjakson sekä kuntouttavaa sijaishuoltoa tarjoava nuorisokoti päihteillä oirehtiville nuorille. Kaksiosastoinen ja 12-paikkainen Tikki sijaitsee Kaarinassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tavoiteltu avaamispäivä 26.4.2021.

Katso lisätiedot

Kengät käytävällä 16:9

Nuorisokoti Satama

Arviointi- ja pysäytysjakson sekä kuntouttavaa sijaishuoltoa tarjoava nuorisokoti päihteillä oirehtiville nuorille. Kaksiosastoinen ja 11-paikkainen Satama sijaitsee Helsingin Munkkisaaressa vuonna 2020 remontoiduissa tiloissa.

Katso lisätiedot

Tiirakallion nuorisokodin julkisivu

Tiirakallion nuorisokoti

Koko perheen huomioivaa sijaishuoltoa lapsille ja nuorille, joilla on psyykkiseen vointiin ja koulunkäyntiin liittyviä haasteita. Tiirakalliossa on 14 asiakaspaikkaa kahdella osastolla Espoon Pellaksessa.

Katso lisätiedot

Mäkirinteen nuorisokoti

Kuntouttavaa sijaishuoltoa päihteiden käytöllä oirehtiville nuorille luonnonkauniissa Kanta-Hämeessä Hausjärvellä. Seitsemän asiakaspaikkaa tarjoava rakennus on suunniteltu alun alkaenkin nuorisokodiksi.

Katso lisätiedot