Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Kalliolan kesäkoti koostuu tuvasta, majoitustilasta ja rantasaunasta

Kalliolan kesäkodin majoitusrakennus

Kaipaatko irtiottoa arjesta? Kalliolan kesäkodilla voi viettää myös mökkilomaa. Hyvät lenkkeilymaastot, mahdollisuus grillata tai pulahtaa mereen, saunoa, lähteä souturetkelle tai vaikka piipahtaa Helsingin muissa kohteissa mahdollistavat monipuolisen mökkiloman luonnonkauniissa ympäristössä.

Rakennus koostuu makuuhuoneesta ja avarasta oleskelutilasta takalla. Oleskelutilan yhteydessä on hyvin varusteltu keittiö. Majoittujien käytössä on terassi ja piha-alue, kaasugrilli, soutuvene sekä oma puucee. Majoitusrakennuksen varustustaso on hyvä ja tilassa on sähköt.

Yöpymään mahtuu kuusi henkeä

Hinta ja varaus

  • 590 € / viikko, Toukokuu-Syyskuu

 

Katso varaustilanne ja varaa

Lisätietoja

  • Makuuhuone: parisänky kahdelle hengelle, peitot ja tyynyt
  • Tupa: kerrossänky 2 hlö ja avattava vuodesohva 2 hlö, peitot ja tyynyt
  • Keittiö: Tuvan yhteydessä on takka ja keittiö pirttikalusteilla. Keittiössä on jääkaappi pakastimella, hella, tiskipöytä, mikro, kahvin- ja vedenkeitin ja tarvittava astiasto kokkailuun ja ruokailuun. Rakennukseen ei tule juoksevaa vettä.
  • Peseytyminen: Majoittujat voivat peseytyä saunalla aamuisin ennen kello yhtätoista joka päivä. Viikkohintaan kuuluu kaksi saunavuoroa, tiistai-ilta (klo 18.30-22) ja pe iltapäivä (klo 10-15). Otathan omat pyyhkeet ja peseytymisvälineet.
  • Siivous: Tuvasta löytyy siivousohjeet sekä tarvittavat siivousvälineet.

Tutustu tilaan

Tilan ohjeet ja säännöt

  1. Saat ohjeet majoittumiseen ja avainten saamiseen sähköpostitse ennen varauksesi alkua
  2. Rakennus tulee siivota itse varauksen päätteeksi. Siivoamatta jätetystä varauksesta peritään sakkomaksu 350e.

PERUUTUSEHDOT:

Kaksi viikkoa ennen varauksen alkua peruutetusta varauksesta ei peritä maksua. Tätä myöhemmin peruutetusta vuorosta peritään 50 %:n maksu. Alle kaksi vuorokautta etukäteen peruutetusta varauksesta peritään täysi hinta.

HUOM. Korona-aikana noudatamme hallituksen ja THL:n ohjeistuksia. Mikäli tilavaraus peruuntuu virallisten suositusten tai määräysten vuoksi, on peruutus maksuton.

Sijainti ja saapuminen

Mankelipolku 8, 00840 Helsinki.

Bussilla: Bussi 89 Hertoniemen metroasemalta. Pysäkki on Reposalmentie. Pysäkiltä on noin 1 km kävelyä Kesäkodille.

Autolla: Suosittelemme laittamaan navigaattoriin Laajasalon ala-aste. Aja tämän jälkeen parkkipaikan läpi suoraan alas metsää kohti. Koulu ja sen piha jää oikealle puolelle ja tunneliin johtava tie vasemmalle.

Aja suoraan leveää soratietä (Holmanmoisionpolku) niin kauan, että vastaan tulee Mankelipolku. Käänny Mankelipolulle ja aja suoraan kunnes näet Kalliolan kesäkodin kyltin. Saunalle tultaessa kannattaa jatkaa tästä oikealle, jolloin pääset ajamaan suoraan saunalle.

Kalliolan kesäkoti koostuu tuvasta, majoitustilasta ja rantasaunasta

Lisäpalvelut ja tiedustelu

Tiedustelut tilasta ja lisäpalveluista voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen tilat@kalliola.fi tai p. 050 3066 830.