Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Kalliolan kesäkoti koostuu tuvasta, majoitustilasta ja rantasaunasta

Kalliolan kesäkodin majoitusrakennus

Kaipaatko irtiottoa arjesta? Kalliolan kesäkodilla voi viettää myös mökkilomaa. Hyvät lenkkeilymaastot, mahdollisuus pulahtaa mereen, saunoa, lähteä souturetkelle tai vaikka piipahtaa Helsingin muissa kohteissa takaavat monipuolisen mökkiloman luonnonkauniissa ympäristössä.

Kalliolan kesäkoti on jaettu kahteen tilaan, ylätalon tupaan ja majoitusrakennukseen. Tilat on yhdistetty toisiinsa, välissä on lukollinen ovi. Kun tulet kesäkodin tontille, kesäkoti on vaaleanpunainen rakennus ja näet ensimmäisenä tuvan pihan ja sisäänkäynnin. Majoituspuolen sisäänkäynti ja terassi on rakennuksen toisella puolella.

Rakennus koostuu makuuhuoneesta ja avarasta oleskelutilasta, jossa on takka ja pieni keittiö. Majoittujien käytössä on terassi ja piha-alue, soutuvene sekä oma puucee. Majoitusrakennuksen varustustaso on hyvä ja tilassa on sähköt.

Yöpymään mahtuu kuusi henkeä

Majoitustilan kausi 2023 on päättynyt. Varauskalenteri ensi vuodelle julkaistaan avoimeksi ja varattaviksi keväällä 2024.

Tutustu tilaan

Tilan ohjeet ja säännöt

  1. Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiin vahvistuksen, kun olemme vahvistaneet varauksesi.
  2. Lasku lähetetään sähköpostitse (maksu ennen varausta) varausvahvistuksen yhteydessä.
  3. Kalliolan kesäkodilla ei ole henkilökuntaa, joten mm. sauna on lämmitettävä itse.
  4. Saat tarkemmat tiedot avaimesta tekstiviestillä noin viikkoa ennen varaustasi.
  5. Otathan mukaasi oman juomaveden, sillä kaivovesi ei ole juomakelpoista.
  6. Koirat ovat myös erittäin tervetulleita kesäkodille sillä edellytyksellä, että ne eivät häiritse muita asiakkaita esimerkiksi haukkumalla. Lisäksi koirat on pidettävä kytkettynä ja omistaja vastaa koiransa jälkien siivoamisesta.
  7. Majoituspuoli ja ylätalon tupa tulee siivota itse varauksen päätteeksi. Tuvasta löytyy siivousohjeet sekä tarvittavat siivousvälineet.
  8. Siivoamatta jätetystä varauksesta peritään sakkomaksu 350 €.

PERUUTUSEHDOT / CANCELLATION CONDITIONS: 

Jos varaus perutaan kaksi viikkoa ennen varauksen alkua, palautamme jo maksetun suorituksen.

Tätä myöhemmin peruutetusta varauksesta peritään 50 %:n maksu, eli palautus on puolet maksetusta suorituksesta. Alle kaksi vuorokautta etukäteen peruutetusta varauksesta peritään täysi hinta.

Varausten peruutukset sähköpostilla osoitteeseen tilat@kalliola.fi

If the reservation is canceled two weeks before the start of the reservation, we will refund the already paid performance.

A 50 % fee will be charged for a reservation canceled after this, i.e. the refund is half of the paid performance. Reservations canceled less than two days in advance will be charged the full price.

Reservation cancellations by e-mail to tilat@kalliola.fi

Sijainti ja saapuminen

Mankelipolku 8, 00840 Helsinki.

Bussilla: Bussi 89 Herttoniemen metroasemalta. Pysäkki on Koulutanhua (Reposalmentie). Pysäkiltä on vajaa kilometri kävelyä kesäkodille. Katso HSL reittioppaasta muut ajantasaiset reitit.

Autolla: Suosittelemme laittamaan navigaattoriin Laajasalon ala-aste. Aja tämän jälkeen parkkipaikan läpi suoraan alas metsää kohti. Koulu ja sen piha jää oikealle puolelle ja tunneliin johtava tie vasemmalle.

Aja suoraan leveää soratietä (Holmanmoisionpolku) niin kauan, että vastaan tulee Mankelipolku. Käänny Mankelipolulle ja aja suoraan kunnes näet Kalliolan kesäkodin kyltin. Saunalle tultaessa kannattaa jatkaa tästä oikealle, jolloin pääset ajamaan suoraan saunalle.

Lähin kauppa on Kauppakeskus Saari, Yliskylän Puistokatu 4. Matkaa kesäkodille alle 1 km. Linkki kauppakeskuksen sivuille https://kauppakeskussaari.fi/

Kalliolan kesäkoti koostuu tuvasta, majoitustilasta ja rantasaunasta

Lisäpalvelut ja tiedustelut

Tiedustelut tilasta ja lisäpalveluista sekä varausten peruutukset voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen tilat@kalliola.fi  

Vahtimestarit p. 040 766 8101
(ma–pe klo 8–20 ja la–su klo 10–16)