Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Nainen kirjoittaa kannettavalla tietokoneella.
Etusivu / Palvelut / Työllisyys- ja kotoutumispalvelut / Kohti työelämää – yhteisön voimin

Voimaa yhteisöstä

Kohti työelämää – yhteisön voimin -hankkeessa vahvistetaan vaikeasti työllistyvien maahanmuuttajataustaisten henkilöiden sellaisia perustaitoja, joita ilman työllistyminen tai ammattiin valmistavan opiskelupaikan saaminen ja opinnoissa eteneminen on nykypäivän Suomessa hankalaa, ellei mahdotonta.

Yhteisölliset valmentajat apuna

Koulutuksella pyritään edistämään osallistujien mahdollisuuksia työllistyä nopeasti tai saada riittävä pohja työllistymiseen tähtääville opinnoille.

Hankkeessa pilotoidaan myös yhteisöllistä mallia, jonka ytimessä on ajatus yhteisöllisistä valmentajista – jo opinnoissa tai työelämässä olevista osallistujien kanssa saman taustaisia henkilöistä -, jotka toimivat hankkeen aikana valmentajina omissa yhteisöissään ja tarjoavat näin mallia onnistumisesta ja elämässä etenemisestä.

Hankkeen kesto on 24 kk. Sen rahoittajana toimii opetus- ja kulttuuriministeriö sekä toteuttajana Kalliolan Setlementti ry/Kalliolan kansalaisopisto, partnereinaan Live Palvelut ja Metropolia Ammattikorkeakoulu.

Viherkasvi

Yhteystiedot

Sanni Leinonen, Koulutus- ja työllisyyskoordinaattori
sanni.leinonen@kalliola.fi tai p. 050 313 0855