Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Kalliolan klinikan pihapiiri
Etusivu / Sairaanhoitaja kesäsijaiseksi Kalliolan klinikalle

Sairaanhoitaja kesäsijaiseksi Kalliolan klinikalle

Kalliolan klinikka etsii nyt sairaanhoitajaa sijaisuuteen kesän ajaksi.

Kalliolan klinikka on ympärivuorokautista laitoskuntoutusta tarjoava päihdehuollon yksikkö. Klinikka tuottaa 28 vuorokauden mittaista Minnesota-mallin mukaista Myllyhoitoa päihde – ja peliriippuvaisille. Kalliolan klinikka on toteuttanut Myllyhoitoa vuodesta 1982. Myllyhoidossa päihderiippuvuus nähdään sairautena, josta on mahdollista toipua.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat potilaiden hoitoontuloprosessista ja lääkehoidosta vastaaminen sekä potilaiden psyykkisen ja fyysisen voinnin arviointi.  Lääkehoidon kokonaisuudesta vastaa klinikan tuntitoiminen lääkäri, jonka kanssa yhteistyössä sairaanhoitaja vastaa potilaiden kuntoutuksen aikaisesta lääkehoidosta ja sen vaikuttavuuden arvioinnista. Sairaanhoitajan työhön kuuluu mm. potilaan lääkityksen ja riskitietojen selvittäminen, lääkehoidon tarpeen ja muutostarpeen tunnistaminen, lääkehoidon toteutuksen seuranta, lääkehoidon dokumentointi ja ohjaus. Sairaanhoitaja on osa klinikan moniammatillista työryhmää.

Koulutusvaatimus: Sairaanhoitaja (AMK), palkkaus G26. Myös alan opiskelijat otetaan huomioon valinnassa.

Työaika: Yleistyöaika, työ sisältää myös iltatyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, työterveyspalvelut ja säännöllisen työnohjauksen.

Työ alkaa 1.6.2021

Työpaikan osoite: Vantalantie 86, 05450 Nukari

Tiedustelut ja hakemukset yksikön johtajalle: tuomas.maasio@kalliola.fi p. 050 323 6696