Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Sointu Möller aloittaa lastensuojelun palvelujohtajana

Sointu Möller aloittaa lastensuojelun palvelujohtajana

Kalliolan lastensuojelupalveluiden palvelujohtajaksi on valittu Sointu Möller. Hänellä on pitkä kokemus lapsi- ja perhepalveluista. Ennen Kalliolaan siirtymistään Sointu ehti työskennellä 10 vuotta SOS-Lapsikylässä Tapiolan lapsikylän johtajana ja myöhemmin aluejohtajana. Koulutukseltaan Sointu on yhteiskuntatieteiden lisensiaatti. 

”Soinnun kokemus ja ammattitaito tuo meille mahdollisuuden kehittää entisestään lastensuojelutyömme korkeaa laatua. Hän pystyy tukemaan meitä myös toiminnan laajentamisessa. On tosi hienoa saada hänet mukaan Kalliolan tiimiin ja toivotamme hänet koko johdon puolesta tervetulleeksi”, liiketoimintajohtaja Minja Pohjola kommentoi valintaa.

Sointu itse kuvailee tuntemuksiaan Kalliolaan tulosta näin:

”Olen innoissani ja myös kiitollinen siitä, että tulin valituksi johtamaan ja kehittämään Kalliolan lastensuojelupalveluita. Rekrytointiprosessin aikana minulle muodostui käsitys ihmisläheisestä ja asiakaslähtöisestä työyhteisöstä, jossa on sijaa moninaisuudelle, kuuntelulle ja ilolle.”

Tervetuloa tekijäksi Kalliolaan, Sointu!