Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Ihmisiä nurmikentällä
Etusivu / Tarinamme / Organisaatio ja hallinto / Hallituksen jäsenten esittelyt

Tutustu Kalliola-organisaation hallitusten jäseniin

Olemme koonneet tälle sivulle esittelyjä Kalliola-organisaation eri hallitusten jäsenistä.

Hymyilevä nainen.

Katri Korolainen – Kalliolan Setlementti ry:n ja Kalliola Oy:n hallituksen puheenjohtaja

Työskentelen viestinnästä ja vaikuttamisesta vastaavana johtajana Lasten ja nuorten keskus ry:ssä. Olen sydämeltäni järjestösektorin tekijä ja toiminut erilaisissa vastuutehtävissä yhdistyksissä koko aikuisikäni. Koulutukseltani olen filosofian maisteri Suomen ja Pohjoismaiden historiasta, töiden ohella olen tehnyt myös ammattitutkinnon palvelumuotoilusta.

Olen toiminut niin päätös- kuin työhallituksissa ja aloittanut yhdistyshommat heti täysi-ikäistyttyäni. Tiiviimmin toimin täysipäiväisesti opiskelijaliikkeen palveluksessa Suomen ylioppilaskuntien liiton ja Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallitusten puheenjohtajina 2010-luvun alussa. Nykyään puheenjohdan kolmea yhdistystä: taiteen saavutettavuuden puolesta toimivaa Voimauttavan taiteen ry:tä, alumnitoimintaan keskittyvää Suomen ylioppilaskuntien liiton alumni ry:tä ja Kalliolan setlementtiä. Lisäksi toimin puheenjohtajatehtävissä mm. evankelis-luterialisen kirkon kirkolliskokouksessa.

Kalliolan hallitukseen tulin mukaan vuonna 2013 erityisesti järjestökentän ja -verkoston osaajana. Pidän tärkeänä nykytyömme yhteyttä Kalliolan juuriin: olemme olleet yli 100 vuotta vaikuttamassa laajasti toiminnallamme ihmisten hyvää elämään kristillisestä arvopohjasta lähtevällä sosiaalityöhöllä. Ylioppilaskuntavuosien liiketoiminta- ja kiinteistöosaamisen omistajastrategisista näkökulmista on ollut paljon hyötyä Kalliola-konsernin kehittämisessä.

Tulevaisuudessa toivon, että Kalliolan merkittävä osaaminen esimerkiksi lastensuojelussa, päihdetyössä ja sovittelussa pääsee yhä paremmin esiin ja voimme toimia alallamme uutta luovana tekijänä. Minulle on tärkeää, että työmme kohteena ovat ihmiset ja heidän toimijuutensa esiintuominen, on sitten kyse kriminaalihuollosta tai nuorisotyöstä. Uskon, että Kalliola pääsee luomaan uusia kumppanuuksia ennakkoluulottomasti alkaneella strategiakaudella.

Yhteiskunnassamme on tällä hetkellä monelta suunnalta huolestuttavaa polarisaatiokehitystä ja naapuruusteema tuo sille erinomaista vastavoimaa. Haluan, että olemme rakentamassa siltoja erilaisten ihmisten ja toimijoiden välille. Minulle Kalliolassa on tärkeää jatkuva kehittämishalu ja halu uudistaa niin omaa toimintaa kuin ympäröivää yhteiskuntaa. Työssämme on kyse ihmisten voimauttamisesta ja sivistyksestä, mikä voisi olla tärkeämpää!

Hymyilevä nainen.

Katri Sipilä – Kalliolan Setlementti ry:n ja Kalliola Oy:n hallituksen jäsen

Olen peruskoulutukseltani juristi ja olen täydentänyt osaamistani johtamisopinnoilla (JOKO, HHJ PJ, Business Coach Master). Olen tehnyt pitkän työuran toimitusjohtajana kansainvälisellä, dataintensiivisellä musiikkialalla tekijänoikeuksien hallinnoinnin parissa. Tällä hetkellä toimin yrittäjänä ja autan omistajia, hallituksia ja johtoa kasvussa ja kehittymisessä. Koulutan myös Kauppakamarien HHJ- ja HAB-kursseilla hallitusten jäseniä ja neuvonantajia.

Minulla on yli 20 vuoden kokemus hallitustyöstä esittelijänä, hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana yrityksistä, yhdistyksistä ja säätiöistä. Kalliola Oy on ensimmäinen yhteiskunnallinen yritys, jonka hallituksessa toimin. Muita tämänhetkisiä luottamustoimiani ovat Hallituspartnerit Helsinki Boardprofessionals Finland ry:n hallitus, European Mentoring and Coaching Council EMCC Finland ry:n hallitus, Espoon Yrittäjät ry:n hallitus, Ahokkaan lääketieteellinen säätiö rs:n hallintoneuvosto ja Suomalaisen työn liiton Design from Finland -toimikunta.

Tuon hallitustyöhön strategista ajattelua, hyvän hallintotavan ja tiedolla johtamisen käytäntöjä sekä vastuullisuutta ja avoimuutta korostavaa työskentelytapaa. Kalliolassa tehdään arvokasta työtä hyvän elämän ja ihmisten välisten yhteyksien puolesta. Olen iloinen siitä, että Kalliolassa halutaan uudistua ja uudistaa sekä olla asiantuntevia suunnannäyttäjiä.

LinkedIn