Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Amanda Tammivirta aloittaa Kalliolan palvelujohtajana 25.1.2021

Amanda Tammivirta aloittaa Kalliolan palvelujohtajana 25.1.2021

Amanda Tammivirta on nimitetty Kalliolan uudeksi palvelujohtajaksi. Hän vastaa kokonaisuudesta, johon kuuluu Kalliolan päihde-, mielenterveys, maahanmuutto- ja asumispalveluiden lisäksi myös työllisyyspalvelut. Palvelualueen nimi muuttuu aikuisten palveluiksi.

Koulutukseltaan Amanda on yhteiskuntatieteiden maisteri ja sosiaalityöntekijä. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Vantaan kaupungilla ja Turun kaupungilla työllisyyspalveluissa päällikkönä. Amanda siirtyy Kalliolaan Lassila & Tikanojalta, jossa hän on työskennellyt HR-kehityksessä työkykyjohtamisen asiantuntijana.

”Olen innoissani mahdollisuudesta päästä johtamaan ja kehittämään yhteiskunnallisesti vaikuttavia sosiaalipalveluita yhdessä Kalliolan johtajien ja huippuammattilaisten kanssa. Arvostan erityisesti Kalliolan toiminnasta huokuvaa arvomaailmaa. Tasa-arvoisuus, luottamus sekä toisten osaamisen kunnioittaminen toimivat myös oman työni ohjenuorana”, kommentoi Amanda itse uutta työtehtäväänsä.

Tervetuloa taloon, Amanda!