Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Osallistu toimintaamme / Setlementtitalo

Setlementtitalo

Kalliola-konserni on yhteiskunnallinen toimija, joka tekee työtään rakkaudesta hyvään elämään, hyvään arkeen. Toimintamme sydän on jo yli sadan vuoden ajan ollut Helsingissä sijaitseva Kalliolan setlementtitalo. Sen toiminnalla haluamme tehdä naapurustostamme hauskemman ja reilumman paikan elää. Setlementtitalossa toimii Kalliolan lisäksi useita muita järjestöjä sekä Kalliolan kansalaisopisto, jonka kursseille käy 7500 opiskelijaa vuodessa.

Aukioloajat:

Ma-pe 8-20
La-su 10-16

Tai sopimuksen mukaan.

Sijaitsemme osoitteessa Sturenkatu 11, 00510 Helsinki

Vapaaehtoistoiminta

Kalliolassa on mahdollista osallistua toimintaan vapaaehtoisena. Vapaaehtoisena lahjoitat aikaasi ihmisten ja yhteisöjen hyvinvoinnin edistämiseksi tavalla joka sopii sinulle. Voit sitoutua pitkäaikaiseen toimintaan, tai tulla vaikka vain kerran auttamaan tapahtumassa. Järjestämme vapaaehtoisille säännöllisesti virkistyksiä, vertaistapaamisia ja koulutuksia.

Lue lisää

Naapuruustilojen olohuone.

Tilanvuokraus

Kalliolasta löydät monenlaista tekemistä ja tilaa toimia. Osallistu kaupunkilaisten järjestämään toimintaan tai vuokraa meiltä tilaa vaikkapa juhliin, kirppiksiin tai seminaariin. Tiloissamme toiminta on aina syrjinnästä vapaata.

Iso osa tiloista sijaitsee Kalliolan setlementtitalossa Helsingin Alppiharjussa hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta.

Lue lisää

Kalliolan opisto

Kalliolan kansalaisopistossa voit opiskella mm. kieliä, taiteita, musiikkia, teatteria, joogaa, tietotekniikkaa, hyvinvointia. Sivistä itseäsi ja keksi itsesi uudelleen! Kursseja lähi- ja etäopetuksena.

Lue lisää

Keru-yhteisöjääkaappi

Keru-yhteisöjääkaapista jokainen voi noutaa ilmaiseksi ylijäämäruokaa tai lahjoittaa sitä eteenpäin.  Toiminnan tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä. Yhteisöjääkaappi sijaitsee setlementtitalon P-kerroksessa.

Lue lisää