Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Lapsi ja aikuinen leikkivät
Etusivu / Palvelut

Tarjoamme palveluita ja toimintaa yksilön ja yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi

Edistämme ihmisten välistä sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja luomme mahdollisuuksia hyvään arkeen. Torjumme yleistä juurettomuutta ja päämäärättömyyttä ja teemme työtä merkityksellisen elämän puolesta. Me tuotamme sosiaali- ja terveyspalveluita julkiselle sektorille, yrityksille sekä yksityisille ihmisille.

Tarjoamme myös mahdollisuuksia osallistua toimintaamme esimerkiksi vapaaehtoistoiminnan kautta. Osallistumismahdollisuuksista löydät lisätietoa täältä.

Palvelut

Terapeutti ja asiakas

Päihdekuntoutus

Meillä on lähes 40 vuoden kokemus riippuvuuksien hoidosta. Me autamme sekä päihderiippuvuuksien että toiminnallisten riippuvuuksien kuten peliongelman hoitamisessa.

Siirry Klinikan omille sivuille

Kalliolan opisto

Tarjoamme kursseja kaikenikäisille asiakkaille mm. liikunnan, kielten, musiikin ja kuvataiteiden parissa. Lisäksi tuotamme erilaisia kurssikokonaisuuksia yrityksille.

Siirry opiston sivuille

Ihmisiä töissä

Tilanvuokraus

Vuokraamme Kalliolan setlementtitalossa tiloja sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaiseen käyttöön.

Lue lisää Kalliola tilanvuokrauksesta

Mies kirjoittaa

Koulutus- ja työllisyyspalvelut

Tarjoamme työllistymisvalmiuksia ja perustaitoja tukevaa koulutusta erilaisille kohderyhmille. Lisäksi tuotamme kuntouttavaa työtoimintaa ja työllisyysvalmennusta Uudenmaan alueella.

Lue lisää koulutus- ja työllisyyspalveluista

Kahvikupposen äärellä

Sovittelu

Vastaamme Länsi-Uudenmaan sovittelutoimistosta.

Lue lisää sovittelusta

Ihmisryhmä yhdessä

Rikostaustaisten kuntoutus

Toteutamme Good Lives Model -mallin mukaista kuntoutusta, joka valmentaa rikostaustaisia ihmisiä irti rikollisestä elämästä. Teemme työtä sekä koevapaudessa olevien että vielä vankilassa olevien ihmisten kanssa.

Lue lisää rikostaustaisten kuntoutuksesta