Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Kahvikuppi
Etusivu / Tue toimintaamme / Mahdollisuudet yrityksille

Mahdollisuudet yrityksille

Tarjoamme yrityksille erilaisia tapoja tukea työtämme. Tutustu, mikä tapa teille sopisi parhaiten!

Kysy lisää eri mahdollisuuksista:

Myynti- ja asiakaskoordinaattori Ilkka Immonen
ilkka.immonen@kalliola.fi tai p. 050 472 0837
Tilavuokraukset ja tapahtumat

Viestintä ja varainhankinta viestinta@kalliola.fi

Rahalahjoitus

Yrityslahjoitus

Perinteisin ja yksinkertaisin tapa on tehdä suora rahalahjoitus. Tällä tavalla yrityksenne voi tukea työtämme, jolla rakennamme yhdenvertaista yhteiskuntaa. Lahjoitus Kalliolan Setlementti ry:lle on tapa, jolla yritys voi kantaa yhteiskuntavastuuta hyvin merkityksellisellä tavalla.

Tavaralahjoitus

Tavara- tai tuotelahjoitus

Jos rahan sijaan haluat lahjoittaa meille ennemmin esimerkiksi yrityksesi valmistamia tuotteita, ota yhteyttä meihin rohkeasti. Suhtaudumme ilolla siihen, jos meille halutaan lahjoittaa vaikkapa kahvia naapuruustaloihin tai harrastusvälineitä nuorisokotiemme nuorille.

Kumppanuus

Kumppanuus

Rakennamme mielellämme kumppanuuteen perustuvia yhteistyökuvioita yritysten kanssa. Näissä tapauksissa voi olla kyse sponsoroinnista tai vaikkapa yhteiskehittämisestä jonkin tietyn haasteen parissa. Kumppanuus voi parhaimmillaan auttaa yritystänne edistämään tasavertaista yhteiskuntaa.

Työpanos

Työpanos

Asiantuntijakumppanina yrityksenne voi lahjoittaa työtään tai osaamistaan organisaatiomme tueksi. Yrityksenne henkilöstöllä on myös mahdollisuus tulla mukaan vapaaehtoistoimintaan hyvin erilaisiin tehtäviin. Tehtävät räätälöidään osaamisen ja kiinnostuksen mukaan eivätkä ne vaadi mitään tiettyä erityisosaamista. Vapaaehtoistyö voi kestää tunneista useiden vuosien yhteistyöhön.