Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Palvelut / Sovittelu

Sovittelu

Kalliola vastaa Länsi-Uudenmaan rikos- ja riita-asioiden sovittelupalveluista. Lisäksi Kalliolan sovittelussa tehdään SAUMA-vakavien rikosten jälkikäsittelyä.

Rikos- ja riita-asioiden sovittelu

Kalliola vastaa Länsi-Uudenmaan rikos- ja riita-asioiden sovittelupalveluista. Rikos- ja riita-asioiden sovittelu on puolueeton, vapaaehtoinen ja maksuton palvelu, jossa koulutetut ja vaitiolovelvolliset vapaaehtoissovittelijat auttavat osapuolia neuvottelussa.

Lue lisää

Käsi kalterilla

Vakavien rikosten jälkikäsittely

Vakavien rikosten jälkikäsittelytoiminta – Sauma antaa vakavan rikoksen uhrille tai omaiselle mahdollisuuden käsitellä rikoksen aiheuttamia seurauksia. Jälki- käsittelyn aikana asianosaiset voivat tuoda esille haluamiaan asioita rikoksesta ja sen seurauksista.

Lue lisää

Kädet kirjoittavat kannettavan tietokoneen näppäimistöllä.

Täytä lomake ja tee sovittelualoite

Sovittelualoitteen voi tehdä asianomainen, poliisi- tai syyttäjäviranomainen tai muu viranomainen. Voit tehdä aloitteen sovittelusta suoraan nettisivuillamme olevan lomakkeen kautta. Täytä lomake ja lähetä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tee aloite

Kukka kämmenellä

Vapaaehtoissovittelijan peruskurssi

Länsi-Uudenmaan sovittelutoimisto järjestää seuraavan peruskurssin syksyllä 2021. Haku siihen on nyt päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille! Voit halutessasi lukea peruskurssista sivuiltamme lisää. Seuraava peruskurssi järjestetään vuonna 2023.

Lue lisää