Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Ajankohtaista

Haemme osa-aikaista kodinhoitajaa nuorisokotiimme Espoossa

Espoon Pellaksessa sijaitseva Tiirakallion nuorisokoti hakee nyt joukkoonsa työntekijää huolehtimaan arkipäivisin kodinhoidollisista tehtävistä, joihin kuuluvat mm. nuorisokodin ruokahuolto ja nuorisokodin yleissiisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen yhdessä muun työryhmän kanssa. Työtehtävä on osa-aikainen.

Haemme Mäkirinteen nuorisokotiin hoitajaa/ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen

Hausjärvellä Kanta-Hämeessä sijaitseva MÄKIRINTEEN NUORISOKOTI etsii hoitajaa/ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme hakijoilta kokemusta lastensuojelutyöstä, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä ja/tai päihdetyön/psykiatrian osaamista. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön sekä verkostotyön taitoja.

Talvinen lumihiutale

Rajoitukset jatkuvat yksiköissämme koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi

Koronaviruksen aiheuttama tilanne vaikuttaa edelleen Kalliolan eri toimintoihin. Kalliolan ylläpitämät naapuruustalot ja kohtaamispaikat toimivat supistetusti tammikuun loppuun asti. Lisäksi Kalliolan kansalaisopiston kevään kurssit järjestetään pääosin etäopetuksena. Toivomme, että pääsemme palaamaan pian tavanomaiseen arkeen.

Nuorisokoti Nuotta etsii kahta vakituista ohjaajaa

Nyt haemme vakituista ohjaajaa molemmille osastoille sekä vastaanottoon että päihteillä oireileville nuorille suunnatulle pitkäaikaisosastolle. Tule meille, jos sinulla on vuorovaikutustaitoja, heittäytymiskykyä, paineensietokykyä ja verkostoitumistaitoja. Tutkintosi voivat olla sosionomi, yhteisöpedagogi, toimintaterapeutti tai sairaanhoitaja.

Blogi: Rikostaustaisten kuntoutustyö vaatii osapuolilta rohkeutta ja luottamusta

Karikka-hanke on herättänyt kiinnostusta sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten keskuudessa. Hanke on osa suurempaa kokonaisuutta, johon liittyy laajemminkin erilaiset rikostaustaisten henkilöiden ja rikosseuraamusasiakkaiden kuntoutustoimet. Karikan vastaava hankekoordinaattori Marta Lampainen kertoo blogiartikkelissaan, mihin tarpeeseen hanke on syntynyt ja mihin se pyrkii vastaamaan.

Kengät käytävällä 16:9

Blogi: Nuoret ovat yhteiskuntamme peilikuva

Luen kollegalleni Riikalle ääneen poliisin Jonna Turusen blogitekstiä koskien Koskelan tapahtumia. Mitä meidän pitäisi lastensuojelun ammattilaisina siitä ymmärtää? Mieleemme nousee enemmän kysymyksiä kuin ratkaisuehdotuksia ja vastauksia.