Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Ajankohtaista
Naapuruus on mielentila kuvituskuva

Runo: Naapuri

Kalliolan asumispalveluyksikkö Oskelakodin asukkaan runo osoittaa hienolla tavalla sen, miten naapuruus on mielentila, jossa asuu ymmärrys ja kyky antaa jokaiselle tilaa olla oma itsensä.  

Juhlimme sijaishuoltoa 19.2.2021

Helmikuun 19. päivä vietetään Suomessa ja kansainvälisesti sijaishuollon juhlapäivää,  ”Care Day”. Päivän ideana on nostaa esiin sijoitettujen lasten ja nuorten ääntä ja oikeuksia sekä tuoda esiin tietoa sijaishuollosta.

nuorten kengät

16-20-vuotias nuori, auta meitä muotoilemaan Kalliolan nuorisotoimintaa!

Kirjoita tai tee video, jossa vastaat seuraaviin kysymyksiin. Kysymyksiin vastanneille lähetämme kiitoksena suklaalevyn. Lähetäthän vastauksesi 23.2.2021 mennessä osoitteeseen lomakkeella. Lomakkeella kysytään seuraavia asioita. Mistä unelmoit? Mikä estää unelmien toteutumista? Mikä omassa tulevaisuudessa huolestuttaa? Mitä odotat tulevaisuudelta? Mikä saa sinut innostumaan? Ikä, nimimerkki?  

Kalliola käynnistää Kohtaamiskahvilan ja Kohtaamichatin

Kalliolan naapuruustalojen ja kohtaamispaikkojen ollessa suljettuina, huomaamme kaipaavamme yhdessäoloa. Haluamme yhä olla mukana kävijöidemme arjessa ja mahdollistaa ihmisten kohtaamisen. Niinpä käynnistämme kaikille avoimen Kohtaamiskahvilan ja Kohtaamischatin.