Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Kuvassa Karikan kuntoutujat ovat kalastamassa laituirilla tummissa sadevaatteissa. Taustalla on sateinen ja syksyinen maisema.
Etusivu / Palvelut / Rikostaustaisten kuntoutus

Rikostaustaisten kuntoutus ja koulutus

Meillä on pitkä kokemus rikostaustaisten ihmisten kuntoutuksesta. Uskomme siihen, että jokaisella ihmisellä on oikeus kasvaa ja kehittyä – taustoista riippumatta.

Vahvasti tukien

Vahvasti tukien

Vahvasti tukien -kuntoutus on rikostaustaisille päihderiippuvaisille tarkoitettu maksuton avokuntoutusohjelma. Tuemme asiakasta rakentamaan hyvää, oman näköistä elämää, jossa ei enää ole tarvetta rikoksille tai päihteiden käytölle.

Tutustu kuntoutukseen

Ruosteisen metallin keskellä kasvaa vihreä verso.

Kajari-kuntoutus

Kajari on rikos- ja päihdetaustaisille tarkoitettu maksuton avopäihdekuntoutus, jossa huomioidaan jokaisen omat yksilölliset tavoitteet. Kajari toimii Varsinais-Suomen alueella.

Tutustu kuntoutukseen

Käsi kalterilla

Karikka-käsikirja

Käsikirja auttaa luomaan ja toteuttamaan vankila-aikaisen päihdekuntoutuksen. Käsikirja on toteutettu osana päättynyttä Riihimäen vankilassa toiminutta Kalliolan Karikka-hanketta.

Tutustu kuntoutukseen

Koulutukset vangeille

Koulutukset on suunnattu vankeustuomiota suorittaville vangeille, jotka haluavat vahvistaa perustaitojaan ja valmistautua paremmin yhteiskuntaan palaamiseen.

Tutustu koulutuksiin