Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Uutinen
Lapsi roikkuu telineessä.

Kalliolan nuorisotoiminnassa tapahtuu kesäkuussa

Kalliolan nuorisotoiminnassa tapahtuu! Nuorisotoiminta on tarkoitettu kaikille 13–21-vuotiaille nuorille, jotka asuvat, oleskelevat ja liikkuvat Suur-Kallion alueella. Nuorisotoiminta järjestää kesäkuussa nuorille suunnattuja tapahtumia setlementtitalolla. 

Lapsi roikkuu telineessä.

Kalliolan nuorisotoiminta käynnistyy

Kalliolan Setlementtitalolla on startannut Helsingin kaupungin rahoittama nuorisotoimintahanke. Käynnistymässä oleva toiminta on tarkoitettu kaikille 13–21-vuotiaille nuorille, jotka asuvat, oleskelevat ja liikkuvat Suur-Kallion alueella.

Vesta esiintyy lavalla yleisön edessä.

Naapurusto yhdisti voimansa lauantaina 19.3.2022

Kalliolan ja Setlementtiliiton järjestämä Naapuruus on tekoja – Ukrainan tukitapahtuma keräsi lauantaina 19.3.2022 yhteen monenkirjavan porukan, joka koostui vapaaehtoisista, paikallisista, naapureista, esiintyjistä, työntekijöistä – kaikista keitä Ukrainan tilanne on koskettanut tavalla tai toisella. Ihmiset kokoontuivat tärkeän teeman äärelle, jotta maailmassa olisi taas hieman enemmän toivoa. 

Ilmoittaudu Rauhan sanoja open mic -tilaisuuteen

Ilmoittaudu Rauhan sanoja open mic -tilaisuuteen – tule esittämään runoja sekä puheenvuoroja sotaan liittyvistä tunteista lauantaina 19.3.2022. Open mic -session vetää lavarunouden pioneeri Harri Hertell ja se on osa Naapuruus on tekoja – Ukrainan tukitapahtumaa setlementtitalolla la 19.3. klo 12-16.

Tervetuloa Naapuruus on tekoja – Ukrainan tukitapahtumaan lauantaina 19.3.2022

Kalliolan setlementti ja Setlementtiliitto järjestävät kaikille avoimen tapahtuman oman yhteisönsä ja Ukrainan sodan uhrien tukemiseksi. Tervetuloa Naapuruus on tekoja -tukitapahtumaan Kalliolan Setlementtitalolle Sturenkadulle lauantaina 19.3. klo 12–16. Tapahtumassa iloitsemme yhteisöllisyyden kantavasta voimasta ja keräämme varoja Ukrainan avustustyöhön. Esiintymässä mm. Vesta ja Kalliolan suuri viihdeorkesteri.