Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Tarinamme / Strategia

Rakkaudesta hyvään elämään

Kalliola-konserni on yhteiskunnallinen toimija, joka tekee työtään rakkaudesta hyvään elämään, hyvään arkeen. Kalliola on hyvän tekijä, joka rakentaa yhdenvertaista yhteiskuntaa. Tarjoamme toimintaa ja palveluita yksilön ja yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Yli sata vuotta toiminut Kalliola on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Konserni koostuu Kalliolan Setlementti ry:stä ja sen omistamasta Kalliola klinikka oy:stä.

Nainen seisoo nurmikolla

Visio

Teemme elämästä merkityksellistä – yhdessä.

Haluamme, että tulevaisuuden yhteiskunnassa on enemmän iloa kuin surua, myötätuntoa enemmän kuin häpeää ja välittämistä enemmän kuin välinpitämättömyyttä. Me haluamme, että hyvä voittaa pahan. Aina.

Missio

Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Edistämme ihmisten välistä sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja luomme mahdollisuuksia hyvään arkeen.

Torjumme yleistä juurettomuutta ja päämäärättömyyttä ja teemme työtä merkityksellisen elämän puolesta.

Tämän kaiken me teemme yhdessä.

Kalliola kansikuva

Strategian sisältö

Tulevaisuuden Kalliolalla on kolme strategista kärkeä:

  1. Olemme hyvän elämän arvopohjainen tekijä
  2. Olemme ihmisten välisten yhteyksien rakentaja
  3. Olemme asiantunteva suunnannäyttäjä.

Katso koko strategian esittely

Arvomme

Meille arvot ovat kaiken toiminnan lähtökohta. Yli sata vuotta sitten määritelty arvopohja on säilynyt samana, vaikka toiminta ja palvelut ovat uudistuneet. Meitä ohjaavat arvot on nyt määritelty iloksi, reiluudeksi ja luottamukseksi.

graafinen kuva ilo

Ilo

Iloitsemme asiakkaidemme ja yhteisömme onnistumisista. Meitä ohjaa tekemisen ja löytämisen ilo. Yhdessä ratkaisemme vaikeita ja koskettaviakin tilanteita. Nauru ja innostus lisäävät yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta.

graafinen kuva reiluus

Reiluus

Kohtelemme kaikkia ihmisiä oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti. Moninaisessa maailmassa jokainen ihminen on yhtä arvokas. Toimimme järjestö- ja yritystoiminnassamme kestävästi ja vastuullisesti.

graafinen kuva luottamus

Luottamus

Luotamme ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä. Uskomme siihen, että jokaisella on oikeus kääntää uusi sivu elämässään. Työntekijöissämme, vapaaehtoisissamme ja asiakkaissamme asuu kollektiivinen viisaus, johon nojaamme.