Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Asukastalot etänä mukana arjessa

Asukastalot etänä mukana arjessa

Huom! Kohtaamischat suljettiin toukokuun lopussa asukastilojemme avautuessa. 

Suomen hallituksen asettamat rajoitteet vaikuttavat meidän kaikkien arkeen ja toistaiseksi myös asukastalojemme toiminta on keskeytetty 13.4 saakka. Kalliolassa toimintamme on koko sen historiansa ajan perustunut ihmisten kohtaamiseen sen voimauttavaan vaikutukseen. Asukastalojen toiminnan keskeyttäminen jättää monet jo ennestään yksinäiset ja vaikeissa elämäntilanteissa olevat ihmiset ilman tukiverkkoa. Kehitämme ja kokeilemmekin parhaillaan toisenlaisia tapoja olla läsnä ihmisten arjessa.

Olemme langan päässä

Tilanne on meille kaikille uusi. Ethän epäröi soittaa jos tunnet itsesi yksinäiseksi, tarvitset apua kaupassa käyntiin tai vaikka viranomaisten kanssa asiointiin. Työntekijämme ovat tavoitettavissa puhelimitse arkisin päiväsaikaan. Yhteystiedot löytyvät tämän uutisen lopusta.

Kohtaamischat – asukastalo nyt verkossa

Kalliola on avannut virtuaalisen asukastalon, kohtaamischatin. Siellä voit kirjoittamalla olla yhteydessä muiden kaupunkilaisten kanssa ja tavata Kalliolan työntekijöitä videoyhteyden avulla. Chat on helppokäyttöinen ja osallistumiseen tarvitset internet-yhteyden ja tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin.

Chat on kaikille avoin. Se on auki ma–pe klo 10–14. Chatissa on mukana moderaattori, joka valvoo, että keskustelu pysyy kaikille turvallisena ja sitä käydään rakentavassa hengessä.

Asukastalojen työntekijöiden yhteystiedot

Pasilan asukastalo, Helsinki

Matinkylän asukastalo Kylämaja, Espoo

Kohtaamispaikka Askel, Espoo