Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Nainen kuuntelee muita kahvikuppi kädessä
Etusivu / Avoin vapaaehtoistehtävä: kielikahvilan vetäjäksi

Avoin vapaaehtoistehtävä: kielikahvilan vetäjäksi

Kiinnostaako sinua kielet ja kulttuurit sekä ihmisten kohtaaminen? Etsimme nyt vetäjiä Kalliolan setlementtitalon Rentoon kielikahvilaan, joka kokoontuu joka keskiviikko setlementtitalon alakerran olohuoneessa klo 17:30-19:30.

Kielikahvila on avoin keskusteluryhmä, jossa harjoitellaan suomen kieltä, esimerkiksi puhuen, kuunnellen tai toiminnan kautta. Ryhmässä tutustutaan uusiin ihmisiin, keskustellaan rennossa seurassa vaihtuvista teemoista ja pelataan esimerkiksi erilaisia pelejä. Toiminnan tarkoituksena on vahvistaa osallistujien suomen kielen taitoa ja kannustaa heitä käyttämään rohkeasti kieltä. Lisäksi ryhmä tarjoaa mahdollisuuden saada tietoa suomalaisesta yhteiskunnasta ja tutustua uusiin ihmisiin.

Ryhmässä on aina mukana useampi vapaaehtoinen, joten vuoroja ja vastuita voidaan jakaa tiimin kesken. Et tarvitse opettajan taustaa, vaan ainoita vaatimuksia ovat hyvä suomen kielen taito sekä into ohjata ja tukea osallistujia suomen kielen oppimisessa. Vapaaehtoiselle tehtävä tarjoaa hyödyllistä ohjauskokemusta, mukavaa yhdessäoloa sekä kulttuurienvälistä vuorovaikutusta.

Olethan yhteydessä vapaaehtoistoiminnan ohjaajaan Saaraan, mikäli kiinnostuit: saara.olsbo@kalliola.fi tai 050 344 4258. Kerromme mielellämme lisää!