Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

henkilö kirjoittaa vihkoon
Etusivu / Avoin vapaaehtoistehtävä: läksykerhon ohjaajaksi

Avoin vapaaehtoistehtävä: läksykerhon ohjaajaksi

Tule mukaan auttamaan kotiläksyissä!

Kaipaisimme uusia vapaaehtoisia Kalliolan setlementtitalolla tiistaisin klo 14:30-16 järjestettävään läksykerhoon. Läksykerho on kohdennettu erityisesti maahanmuuttajataustaisille aikuisille opiskelijoille. Suurin osa kävijöistä on aikuisten perusopetuksessa tai käy ammattikoulua. Läksykerhossa on mukana monta ohjaajaa, joten jokainen voi hyödyntää kerhossa omia vahvuuksiaan, eikä mukana oleminen edellytä viikoittaista osallistumista.

Lisäksi kaipaisimme myös Naapuruustalo Pasilaan vapaaehtoisia läksykavereita tukemaan kävijöitä kotitehtävien teossa. Pasilassa vapaaehtoinen ja opiskelija sopivat keskenään sopivista tapaamisajoista ja tapaavat läksyjen parissa naapuruustalolla.

Toiminnalla pyritään parantamaan motivaatiota koulunkäyntiin ja vahvistamaan kielellistä kotoutumista. Vapaaehtoisena pärjää tavallisin tiedoin ja taidoin. Tärkeintä on halu auttaa ja kannustaa!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Kalliolan vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin Eveliinaan: eveliina.pasanen@kalliola.fi tai 050 324 5025.