Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Kaksi ihmistä leipoo yhdessä keittiössä
Etusivu / Avoin vapaaehtoistehtävä: Makumatkoja suomeksi -ryhmän ohjaajaksi

Avoin vapaaehtoistehtävä: Makumatkoja suomeksi -ryhmän ohjaajaksi

Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen ja merkityksellinen vapaaehtoistoiminta kielten ja kulttuurien parissa? Oletko kiinnostunut kokkailusta ja eri maiden ruokakulttuureista?

Etsimme uusia vapaaehtoisia Makumatkoja suomeksi -ryhmäämme, joka on suunnattu suomen kielen oppijoille. Ryhmässä valmistetaan eri maiden perinteisiä ruokia ja leivonnaisia sekä harjoitellaan samalla suomen kieltä. Makumatkoja suomeksi kokoontuu joka toinen torstai klo 17-20 Kalliolan setlementtitalon keittiössä. Käynnistämme toiminnan jälleen, kun se on koronarajoitukset sen sallivat.

Ryhmässä on aina mukana myös useampi vapaaehtoinen, joten vuoroja ja vastuita voidaan jakaa tiimin kesken. Emme odota, että olet ammattikokki tai -opettaja, vaan innostus tehtävää kohtaan riittää. Vapaaehtoiselle tehtävä tarjoaa hyödyllistä ohjauskokemusta, mukavaa yhdessäoloa sekä kulttuurienvälistä vuorovaikutusta.

Olethan yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin Eveliinaan, mikäli kiinnostuit: eveliina.pasanen@kalliola.fi tai 050 324 5025. Kerromme mielellämme lisää!