Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Iäkäs nainen joogaa läppärin edessä
Etusivu / Avoin vapaaehtoistehtävä: iäkkäiden etäjumpan ohjaajaksi

Avoin vapaaehtoistehtävä: iäkkäiden etäjumpan ohjaajaksi

Kiinnostaako etäjumpan ohjaaminen? Etäjumppa on hauskaa ja hyödyllistä sekä iäkkäälle että vapaaehtoiselle. Opit uutta ja autat iäkkäitä pääsemään mukaan ohjattuun jumppaan.

Kalliola järjestää yhteistyössä Ikäinstituutin kanssa ohjattua etäjumppaa iäkkäille kerran viikossa tammikuusta lähtien. Jumppa voi olla venyttelyä, tuolijumppaa tai mitä vain muuta kevyttä ohjattua liikuntaa. Jumppa voidaan striimata Kalliolan naapuruustalolta (Mellari tai Pasila) tai vapaaehtoisen kotoa. Ajatuksena on, että myös muissa naapuruustaloissa voitaisiin kokoontua saman jumpan äärelle etäyhteyksin. Me huolehdimme jumpan teknisestä toteutuksesta.

Tehtävään on tarjolla monipuolista tukea. Voit ilmoittautua mukaan Ikäinstituutin maksuttomiin tilaisuuksiin alla olevista linkeistä ja tulla mukaan kuulemaan lisää:

Opastuksessa saat vinkkejä ja lisätietoa etäjumpan ohjaamisesta:

Jos kiinnostuit, olethan yhteydessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin Eveliinaan: eveliina.pasanen@kalliola.fi tai 050 324 5025.