Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Nainen joogaa tietokoneen edessä.
Etusivu / Avoin vapaaehtoistehtävä: ohjaajaksi iäkkäiden etäjumppaan Pasilaan

Avoin vapaaehtoistehtävä: ohjaajaksi iäkkäiden etäjumppaan Pasilaan

Onko liikunta ilosi ja opastaisit mielelläsi muita liikunnan saloihin? Haluatko saada hyödyllistä ohjauskokemusta ja mahdollistaa muillekin turvallisen yhdessä liikkumisen?

Etsimme nyt Kalliolaan Naapuruustalo Pasilaan iloista liikkujaa, joka ohjaisi iäkkäille etäjumppaa kerran viikossa. Jumppa voi olla venyttelyä, tuolijumppaa tai mitä vain muuta kevyttä ohjattua liikuntaa. Jumppa kuvattaisiin Naapuruustalo Pasilassa ja siihen voisivat osallistua etänä eri naapuruustalojemme kävijät. Sinun ei kuitenkaan tarvitse murehtia toiminnan teknisestä toteutuksesta, vaan saat siihen tukea työntekijöiltämme.

Jumpan vetäjänä sinun ei tarvitse olla ammattilainen, mutta liikuntataustasta ja ohjauskokemuksesta on tehtävässä hyötyä. Tehtävään on tarjolla myös perehdytystä ja monipuolista tukea. Ikäinstituutti järjestää toiminnasta kiinnostuneille infotilaisuuksia ja opastuksia, joissa opit lisää etäjumpan ohjaamisesta.

Ota yhteyttä Kalliolan vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin Eveliinaan ja kysy lisää: eveliina.pasanen@kalliola.fi tai 050 324 5025.