Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

nainen tietokoneella
Etusivu / Avoin vapaaehtoistehtävä: Sekasin-chat päivystäjäksi

Avoin vapaaehtoistehtävä: Sekasin-chat päivystäjäksi

Haluatko kohdata ja tukea nuoria verkossa? Hae mukaan Sekasin-chatin päivystäjäksi!

Kalliolan vapaaehtoistoiminta on aloittanut yhteistyön Sekasin Kollektiivin kanssa ja haemme nyt vapaaehtoisia Sekasin-chatin päivystäjiksi. Sekasin-chat on valtakunnallinen nuorille suunnattu matalan kynnyksen anonyymi yksilöchat. Keskustelualustan tarkoituksena on tarjota 12-29 -vuotiaille nuorille keskusteluapua heitä askarruttaviin asioihin ja mielenterveyden haasteisiin vuoden jokaisena päivänä.

Vapaaehtoiset Sekasin-chat päivystäjät ovat merkittävä osa Sekasin-chattia. Palvelu on tällä hetkellä hyvin ruuhkautunut ja turvallisia aikuisia tarvitaan linjoille lisää! Sekasin-chatin päivystäjänä autat ja tuet erilaisissa elämäntilanteissa olevia nuoria chatin välityksellä omaan aikatauluusi sopivalla tavalla. Toivomme kuitenkin sitoutumista päivystämiseen kahdeksi tunniksi kahden viikon välein.

Vapaaehtoiseksi voi hakea mielellään vähintään 23-vuotias aikuinen, jolla on oma elämä kunnossa ja mahdolliset kriisit kaukana menneisyydessä. Sekasin-chatin päivystäjän tehtäviin saat kattavan perehdytyksen ja verkkokoulutuksen, sekä monipuolista tukea niin Kalliolan vapaaehtoistoiminnasta kuin Sekasin Kollektiivilta. Haastattelemme kaikki tehtävästä kiinnostuneet ja tarkistamme toimintaan valituilta rikosrekisteritaustan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ole yhteydessä vapaaehtoistoiminnan ohjaajaan Saaraan: saara.olsbo@kalliola.fi tai 050 344 4258. Kerromme mielellämme lisää!