Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Neljä ihmistä pelaa lautapeliä yhdessä
Etusivu / Avoin vapaaehtoistehtävä: vetäjäksi Uusien ystävien lautapeli-iltoihin

Avoin vapaaehtoistehtävä: vetäjäksi Uusien ystävien lautapeli-iltoihin

Kalliolan setlementtitalon olohuoneessa pyörivät joka tiistai klo 18-20 Uusien ystävien lautapeli-illat. Nimensä mukaisesti peli-illoissa tutustutaan uusiin ihmisiin ja pelataan erilaisia lautapelejä.

Etsimme nyt vapaaehtoisia peli-iltojen vetäjiksi. Käytännössä vapaaehtoinen laittaa pienet tarjoilut esille, toivottaa ihmiset tervetulleiksi, ohjaa osallistujat pelitiimeihin ja osallistuu tietysti myös itse hauskanpitoon. Toiveena on, että paikalla olisi aina kaksi vapaaehtoista varmistamassa, että ilta sujuu mukavasti. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla välttämättä joka viikko paikalla, vaan vuoroja jaetaan vapaaehtoisten kesken.

Kyseessä on rento vapaaehtoistehtävä, jossa pääsee itse tiiviisti mukaan toimintaan ja saa tutustua uusiin ihmisiin! Lisätietoja tehtävästä antaa vapaaehtoistoiminnan ohjaaja Saara: saara.olsbo@kalliola.fi tai 050 344 4258.