Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Avoimia vapaaehtoistehtäviä: kielikahvilan ohjaaja, vetäjä suomen kieltä ja kokkausta -ryhmään, Sekaisin chat -päivystäjä..

Avoimia vapaaehtoistehtäviä: kielikahvilan ohjaaja, vetäjä suomen kieltä ja kokkausta -ryhmään, Sekaisin chat -päivystäjä..

Kalliolan vapaaehtoisena voit tehdä monenlaisia tehtäviä. Haluaisitko mieluummin osallistua säännöllisesti vaiko silloin tällöin? Haluatko toimia yhdessä toisten kanssa tai ehkä etänä omalta kotisohvalta?

Kokoamme avoimet vapaaehtoistehtävät vapaaehtoistyö.fi -sivustolle. Sivuilla voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi tehtävään, jonka jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää tehtävästä. Vapaaehtoistehtäviä on muuan muassa sekaisin chat -päivystäjä, erilaisten ryhmien ohjaajia ja suomen kielinen kielikaveri. Tutustu tehtävien kuvauksiin:

Valtakunnalliset tehtävät:

Helsinki ja Espoo

Naapuruustaloillamme voit kuitenkin toimia vapaaehtoisena monenlaisissa tehtävissä ilman, että kyseistä tehtävää on virallisesti julkaistu Jos et löydä itsellesi sopivaa tehtävää, täytä lomake kotisivuillamme niin otamme sinuun yhteyttä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!