Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Setlementtitalon pääovet sijaitsevat Sturenkadun ja Kalliolanrinteen risteyksessä
Etusivu / Esittelyssä Kalliolan uudet työntekijät

Esittelyssä Kalliolan uudet työntekijät

Kalliolan toiminnan peruspilari on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Marja ja Jussi ovat nyt osa Kalliolan ahkeraa ja reilua porukkaa.

Marja Juhola

Marja Juhola ja Jussi Keränen aloittivat vuoden alussa Digi ja duuni -hankkeessa, jonka tavoitteena on kehittää heikot tai puutteelliset perustaidot omaavien osaamista. Hankkeessa osallistujille tarjotaan digitaitokoulutusta sekä tuetaan työelämän perustaitojen, kuten vuorovaikutus- ja työhyvinvointitaitojen, kehittymistä koulutuksen ja ohjauksen keinoin. He voivat myös hyödyntää Kalliolan Digiolkkaria, joka on maksuton ja avoin oppimispaikka kaikille, jotka haluavat kehittää digitaitojaan. Digiolkkarissa voi opiskella itsenäisesti, omaan tahtiin ja oman kiinnostuksen mukaan.

Marja on koulutusasiantuntija ja hänellä on kokemusta niin koulutus- kuin hanketyöstäkin.

– Aloitan hommat Kalliolassa todella mielelläni. Olen tehnyt aikuiskoulutuksen parissa töitä lähes 20 vuotta, Suomessa ja muutamassa muussa Euroopan maassa. Innostun yhdessä tekemisestä, uuden ideoimisesta ja oppimisesta. Kalliolassa on paljon osaamista ja mielenkiintoisia toimintoja, joihin tässä vähitellen olen jo päässyt tutustumaan. Mahtavaa olla osa tätä porukkaa!

Jussi Keränen

 

Jussi puolestaan aloitti hankkeessa kouluttajana.

– Olen Lapista opiskelun ja töiden myötä ensin Jyväskylään, ja lopulta Helsinkiin päätynyt aikuiskasvatustieteen maisteri, jonka tausta on pitkälti digitaitojen tukemisessa ja järjestökoulutuksessa. Lisäksi olen puuhaillut kaikenlaista osallisuustyöstä koulutussuunnitteluun ja verkkopedagogiikasta podcasteihin. Hankemaailma ja vapaa sivistystyö ovat minulle entiseltään tuttuja opintokeskuskentältä, mutta innolla odotan, että pääsen näkemään ja tekemään tärkeää koulutustyötä Kalliolan hengessä!

– Vapaa-aika minulla menee pitkälti bändi- ja musiikkipuuhissa sekä kavereiden ja puolison kanssa aikaa viettäen.