Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Etsimme uusia suomen kielisiä kielikavereita

Etsimme uusia suomen kielisiä kielikavereita

Haluaisitko tukea maahan muuttanutta suomen kielen oppimisessa ja oppia samalla itsekin uutta? Ryhdy kielikaveriksi!

Kielikaverina tuet maahan muuttanutta oppimaan suomen kieltä. Juttelun lomassa voitte tehdä yhdessä arkisia asioita, kuten käydä kävelyllä, kirjastossa, kahvilla tai vaikkapa tutustua lähialueen nähtävyyksiin. Usein maahan muuttanut on myös kiinnostunut suomalaisesta kulttuurista tai saamaan lisää tietoa tekemisestä pääkaupunkiseudulla. Et kuitenkaan tarvitse mitään erityistaitoja vaan riittää että olet mukana omana itsenäsi! Kielikaveripari voi itse päättää tapaamisten aikataulusta, paikasta ja sisällöstä.  Yleensä kaverit tapaavat 2-4 kertaa kuukaudessa. Kaikki kielikaverit haastatellaan.

Kielikaverina olet Kalliolan vapaaehtoinen. Vapaaehtoisille tarjoamme koulutusta, tukea, vertaistapaamisia ja virkistyksiä. Toivomme, että voit sitoutua toimintaan vähintään puoleksi vuodeksi. Jos kaveruus ei tunnu omalta jutulta, voit aina lopettaa toiminnan ilmoittamalla siitä meille.

Ota yhteyttä:  vapaaehtoistoiminta@kalliola.fi

Kielikaveritoiminta on luottamuksellista, syrjinnästä vapaata sekä tarkoitettu täysi-ikäisille.