Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Etusivu / Ilmoittaudu Rauhan sanoja open mic -tilaisuuteen

Ilmoittaudu Rauhan sanoja open mic -tilaisuuteen

Ilmoittaudu Rauhan sanoja open mic -tilaisuuteen – tule esittämään runoja sekä puheenvuoroja sotaan liittyvistä tunteista lauantaina 19.3.2022. Sessio on osa Naapuruus on tekoja – Ukrainan tukitapahtumaa setlementtitalolla la 19.3. klo 12-16. Tapahtumassa on vapaaehtoinen osallistumismaksu, jonka kaikki tuotot lahjoitetaan SPR:n Ukrainan keräystä varten. Voit myös lahjoittaa Kalliola ry:n ja Setlementtiliiton keräykseen suoraan SPR:n sivuilla.

Open micin vetää Harri Hertell, helsinkiläinen palkittu runoilija, kulttuurituottaja, tapahtumajärjestäjä ja lavarunouden pioneeri. Kuusi runoteosta kirjoittanut Hertell on yksi Suomen aktiivisimmista lavarunoustapahtumien järjestäjistä.

Ilmoittaudu ennakkoon lähettämällä meiliä osoitteeseen harri.hertell@gmail.com pe 18.3.2022 mennessä. Laita viestisi otsikoksi ”OPEN MIC 19.3.” ja ilmoita siinä nimi, jolla haluat esiintyä. Kaikki ilmoittautuneet saavat vahvistusviestin osallistumisesta. Open mic -sessioihin voi ilmoittautua myös paikan päällä, mutta jos haluat varmistaa paikkasi lavalla, suosittelemme ennakkoilmoittautumista.