Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Kalliolasta löytyy erilaisia tiloja esimerkiksi seminaareihin, juhliin, kokouksiin, kesäleirille tai vaikka illanviettoon
Etusivu / Kalliola avaa toimitilojaan ja toimintojaan asiakkaille kesäkuussa

Kalliola avaa toimitilojaan ja toimintojaan asiakkaille kesäkuussa

Avaamme 1.6.2020 alkaen setlementti- ja järjestötyön fyysisiä tiloja sekä muuta toimintaamme asiakkaillemme. Tämä on mahdollista Suomen hallituksen tekemien uusien linjausten ja tiettyjen rajoitusten poistumisen sekä lieventämisen myötä.

Olemme tehneet asiakastyötämme myös tässä poikkeuksellisessa koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa etäyhteyksin, mutta nyt työtä on mahdollista tehdä jälleen kasvokkain. Jokaiseen yksikköön on kuitenkin mietitty, millaiset rajoitukset toiminnassa säilyvät edelleen. Turvavälit, hygienia ja esim. pienemmät ryhmäkoot huomioidaan huolellisesti eri yksiköissä.

Alla olevasta taulukosta voi katsoa tarkemmin kunkin toiminnan tämänhetkisen suunnitelman. Taulukko ei välttämättä skaalaudu oikein mobiilikäyttäjillä, joten sama tieto löytyy myös avaamalla tämä PDF-tiedosto.

Tässä esityksessä kuvataan Setlementti- ja järjestötyön avautuminen rajoitetusti kesällä 2020.

Kalliolan setlementti- ja järjestötyön yksiköiden avautuminen / kesä 2020

Yksikkö Toukokuu Kesä-heinäkuu Rajoitukset
Kalliolan setlementtitalo, Sturenkatu 11 Auki etukäteissopimuksella Kesäkuu: päivisin auki, illat ja viikonloput tarpeen mukaan. Heinäkuu: auki vain tarpeen mukaan. Turvavälit, pienet tilaisuudet.
Pasilan asukastalo Vapaaehtoistyötä, etäyhteyksiä Auki kesä-heinäkuussa. Toimintaa ohjataan ulos ja pienempiin ryhmiin. Turvavälit ja hygienia huomioidaan.
Kylämajan asukastalo Vapaaehtoistyötä, etäyhteyksiä Kesäkuussa auki, kesätauolle noin juhannukselta Toimintaa ohjataan ulos ja pienempiin ryhmiin. Turvavälit ja hygienia huomioidaan.
Kohtaamispaikka Askel Etäyhteyksiä asiakkaisiin Auki rajoituksin ja pihaa hyödyntäen. Suljettu heinäkuussa. Toimintaa ohjataan ulos ja pienempiin ryhmiin. Turvavälit ja hygienia huomioidaan. Etätapaamisia jatketaan.
Hima & Strada -kaupunkikierrokset Virtuaalikierroksia, säännölliset tapaamiset oppaiden kanssa Kierrokset alkavat!
Naapurituottajat Koulutukset ja tapaamiset tällä hetkellä etänä EA1 ja JV kurssit voidaan järjestää Naapurituottajille
Vahvasti tukien -vankikuntoutus Whatsapp-ryhmät koevapaudessa oleville Liveryhmät kasvokkain, myös avovankiloissa olevat mukana Turvavälit ja hygienia huomioidaan.
Sovittelutoiminta Online ja erikseen ilmoittautuneiden vapaaehtoisten voimin alle 5 hengen sovitteluja Sovittelumäärien kasvattaminen
Kalliolan kansalaisopisto Kevätekstrat etänä, paitsi villiyrttikurssi 31.5 Kesäleiri 8. – 12.6.2020, muutamia kesäkursseja livenä Turvavälit ja hygienia huomioidaan. Sirenius-salia hyödynnetään ja osallistujamääriä tiputettu.
Hyvän Elämän Opisto Salo Etäryhmät Tilanne päivittyy
Hyvän Elämän Opisto Vantaa Ryhmät keväältä loppu Tilanne päivittyy