Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Vahvasti tukien
Etusivu / Kalliola käynnistää uuden hankkeen rikostaustaisten ihmisten kuntoutuksen parissa

Kalliola käynnistää uuden hankkeen rikostaustaisten ihmisten kuntoutuksen parissa

Keväällä 2022 Kalliolan työ rikostaustaisten ihmisten kuntoutuksen parissa laajenee Varsinais-Suomeen uuden Kajari-hankkeen myötä. Kolmivuotisessa STEA:n rahoittamassa hankkeessa vähennetään uusintarikollisuutta ja päihdehaittoja tukemalla rikostaustaisia päihderiippuvaisia asiakkaita kokonaisvaltaisesti ryhmä- ja yksilötyön, palveluohjauksen, verkostotyön sekä perhe- ja läheistyön keinoin. Avokuntoutuksen kehittäminen ja toteuttaminen perustuvat ammattilaisten ja kokemusasiantuntijan jaettuun asiantuntijuuteen sekä asiakasosallisuuden ja yhteistyökumppaneiden osaamisen hyödyntämiseen. Kajari-hankkeen toimipiste tulee sijaitsemaan Turussa.

Kalliolan Setlementti ry:llä on pitkä kokemus rikostaustaisten ihmisen kuntoutuksesta Uudenmaan alueella toimivan Vahvasti tukien -avokuntoutuksen ja Riihimäen vankilassa toimivan Karikka-kuntoutuksen myötä.

”Odotamme innolla, että pääsemme kehittämään uudenlaisia ratkaisuja rikos- ja päihdetaustaisten henkilöiden kuntoutuksessa ja näin auttamaan haavoittuvassa asemassa olevia”, kertoo vastaava hankekoordinaattori Marta Lampainen.

Lisätietoja Kajari-hankkeesta vastaavalta hankekoordinaattorilta Marta Lampaiselta sähköpostitse marta.lampainen@kalliola.fi