Teemme Kalliolassa töitä reilumman yhteiskunnan eteen tarjoamalla toimintaa ja palveluita yksilön sekä yhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää

Kalliola kansikuva
Etusivu / Kalliolan johtoryhmä täydentyi kolmella ammattilaisella

Kalliolan johtoryhmä täydentyi kolmella ammattilaisella

Kalliolan Setlementti ry:n hallitus hyväksyi lokakuun lopussa kolme uutta johtoryhmän jäsentä toteuttamaan Kalliolan tuoretta strategiaa ja tekemään töitä yhdenvertaisemman yhteiskunnan eteen. He aloittivat työssään 10.11.2020.

Yhteisöjohtajaksi on valittu Henna Korte, talous- ja tietohallintopäälliköksi Sirpa Vahvelainen ja HR-päälliköksi Hanna-Kaisa Wallenius.

Henna Korte on terveydenhuollon maisteri, jolla on yli 25 vuoden kokemus järjestömaailmasta. Hänellä on pitkä ura takana Suomen, Saksan ja Tanskan Punaisen Ristin palveluksessa. Viime ajat Korte on toiminut vapaana konsulttina. Hänen ydinosaamistaan on vahva järjestötuntemus niin Suomesta kuin maailmalta.

Korte on työssään tottunut toimimaan paineen alla katastrofitilanteissa. Ulkomaan komennuksilta hänellä on kokemusta mm. Syyriasta, Irakista, Keniasta ja Etelä-Sudanista.

”Muutaman ulkomaan vuoden jälkeen olen kotona ja täällä on tarjolla työpaikka, missä tehdään merkityksellistä työtä hyvinvoinnin edistämiseksi. Työtä tehdään vielä yhdessä oppivan ja kehittyvän organisaation kanssa. Ei tällaista mahdollisuutta voi ohittaa”, Korte kuvailee tunnelmiaan.

Sirpa Vahvelainen on niin ikään pitkän työuran tehnyt osaaja ja tekijä. Sirpalla on huikean monipuolinen kokemus ja osaaminen talous-, henkilöstö-, ICT- ja kehitysjohtamisesta. Suurimmaksi osaksi hän on työskennellyt yrityksissä ja konserneissa, mutta viimeiset vuodet ovat kuluneet Kuntoutussäätiössä mm. isojen ICT- ja taloushallinnon järjestelmäuudistusten parissa.

”Kalliolan konkreettinen toiminta reilumman yhteiskunnan eteen ja omakseni kokema arvomaailma ovat syitä, jotka ensisijaisesti saivat minut hakemaan paikkaa. Haluan todellakin hypätä kyytiin ja olla mukana edistämässä ihmisten välistä sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja luomassa mahdollisuuksia hyvään arkeen”, Vahvelainen kertoo.

Hanna-Kaisa Wallenius tulee Kalliolaan hälytys- ja vartiointilaitteita ja turvapalveluita tuottavasta Verisuresta. Hänellä on laaja kokemus HR-tehtävistä ja koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

”Arvostan matalan hierarkian organisaatiota, jossa pääsee aidosti vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa. Kalliola vaikutti juuri tällaiselta työpaikalta ja lisäksi vahva arvopohja ja merkityksellinen missio puhuttelivat”, Wallenius sanoo.

Tämän vuoden teema 101-vuotiaassa Kalliolassa on ollut Uusi Sivu. Nyt on aika kääntää johtoryhmän osalta uusi sivu ja tästä tulee varmasti hieno kappale. Nyt alamme toteuttamaan Rakkaudesta hyvään elämään 2021-2025 -strategiaamme yhdessä henkilöstömme kanssa.

Kalliolan johtoryhmään kuuluu nyt nimitettyjen jäsenten lisäksi toiminnanjohtaja Heidi Nygren, liiketoimintajohtaja Minja Pohjola sekä viestintäpäällikkö Terhi Leiniö.

Lämpimästi tervetuloa Henna, Sirpa ja Hanna-Kaisa!

Kuvassa vasemmalta oikealle: Hanna-Kaisa Wallenius, Henna Korte ja Sirpa Vahvelainen.